Jeppes nye liv: Derfor er jeg gået under jorden

Der er sket meget i Jeppe Risagers liv det seneste år.

Sidste år rykkede 'Ex on the Beach'-stjernen Jeppe Risager teltælene i det jyske op og flyttede til København. Det blev dog en kort fornøjelse, for nu er Jeppe tilbage i Jylland og bor i Aalborg, og det er der en god grund til, afslører Jeppe i podcasten 'Marcus og Realitypanelet'.

LÆS OGSÅ: Så meget har han ændret sig efter 'Kongerne'

- Jeg savnede min familie, og så tror jeg ikke rigtig, jeg brugte København til det, det skulle bruges til, fortæller Jeppe i podcasten, som er lavet i samarbejde med Realityportalen / HER&NU.

Jeppe har en bachelor i E-handel, og den dag i dag har han lagt livet som reality-stjerne på hylden og lever i stedet af at handle med aktier, fortæller han i podcasten.

Det betyder dog ikke, at han ikke stadig er en eftertragtet fyr for folkene bag reality-programmerne på de danske tv-kanaler.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden' tilbage med Fetterlein

- Jeg er blevet tilbudt noget, men det må jeg ikke sige - jeg ved jo ikke, om jeg kan finde på at sige ja alligevel, fortæller han med et grin og skynder sig at tilføje:

- Jeg er lige gået lidt ud af den der reality-verden. Jeg tror, jeg skal skelne det personlige fra tv, det behøver ikke være collided. Jeg blev lidt tosset af det til sidst, fik farvet mit hår og gik i alt muligt underligt tøj. Jeg tror, det tog lidt overhånd til sidst. Men igen vi lærer hele tiden.

LÆS OGSÅ: Snyd i 'Landmand søger kærlighed': Jacob fortryder sit valg

 Hør hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' med Jeppe Risager og Martin Vinther aka. Dolken herunder: