Sådan scorede Mikkel Amalie

Kærligheden sejrede i sidste ende for parret efter en del op- og nedture.

Man skal have gået ualmindelig meget med skyklapper for ikke at vide, at Amalie Szigethy og Mikkel Skelskovs kærlighedshistorie har været fyldt med op- og nedture. Men nu har de fundet melodien og lever som familie.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen med vildt tilbud: Far til Amalies tredje barn

Noget af rejsen hen til det lykkelige familieliv kan man se i Amalies nye program 'Amalie - Mit kaotiske kærlighedsliv', som har premiere i dag. Men i virkeligheden startede Amalie og Mikkels forhold for omkring 10 år siden helt væk fra pressen og røde løbere.

- Det var faktisk en fælles ven, der prøvede at sætte os sammen. Han sagde til mig "Jeg har den perfekte mand for dig", og jeg tænkte, at det er der ikke nogen, der har - men så blev jeg fuld og gik ned og mødte ham, fortæller Amalie i podcasten 'Marcus og Realitypanelet', der er lavet i samarbejde med Realityportalen / HER&NU, og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører stor nyhed

- Men jeg var absolut ikke imponeret over ham til at starte med. Det var jeg ikke. Jeg tror bare, han blev ved med at skrive til mig, sådan som man fanger mig, det er jo bare, at man bliver ved og ikke giver op.

LÆS OGSÅ: Særlig aftale: Så meget får Janni ud af skilsmissen

Så med en vis portion ihærdighed fik Mikkel indfanget Amalie, og så afslører hun, at det også var en særlig side af Mikkel, der tiltalte hende.

- Jeg faldt faktisk for ham, fordi han var ekstremt gentleman og åbnede døre og sådan noget. Det var både døre på huse, biler restauranter. Han betalte, når vi var ude at spise. Og så kunne jeg godt lide, at han var rolig, for det er det modsatte af mig, fortæller hun og fortsætter:

- Han prøvede aldrig at lave mig om. Jeg har altid fået lov til at være mig i mit forhold med Mikkel - altid.

Hør mere om Amalie og Mikkels forhold og rejse i denne uges afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', som er på gaden netop nu: