Pernille Nygaard har fået nyt job

Den tidligere realitystjerne er tilbage i København, hvor det har vist sig nemmere at få et arbejde.

I det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' kommer der sandheder på bordet fra Janni Ree og Pernille Nygaard, som ikke blot er venner, de springer i denne uge ud som kollegaer. 

LÆS OGSÅ: Janni Ree klar til 'Bachelorette'

Senere på ugen er der nemlig premiere på deres nye foredrag 'Rend mig i de polerede former'. Men det er ikke det eneste nye på jobfronten, viser det sig. 

Tidligere på måneden lavede Pernille Nygaard et opslag på Instagram, hvor hun sidestillede sin reality fortid med at have en plet på straffeattesten, når hun skulle søge job som jurist. Efterfølgende er heldet dog vendt, og nu har hun fået et arbejde.

LÆS OGSÅ: Taler ud om 'Forsidefruer': Det var hårdt

- Jeg var jo inde og snakke en masse steder, og så havde jeg egentlig haft en kontakt til en advokat her i København og tog ind til en samtale med ham. Jeg har jo altid kunnet få job i København, det har jo ikke været noget problem - det var bare i Jylland, og jeg boede jo i Jylland, fortæller Pernille i podcasten og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører ny fyr

-  Og så tænkte jeg med det samme, at nu skulle Janni og jeg også i gang med en masse ting, så kunne jeg lige så godt tage det job. Så har jeg en base i København og en base i Jylland.

Pernilles nye job er som advokatfuldmægtig, og hun arbejder på nuværende tidspunkt to dage om ugen, så der også er plads til både at være i Jylland og lave Instagram og foredrag med veninden Janni Ree.

LÆS OGSÅ: Skjulte forholdet til Lisbet Lundquist: Hemmelige kærester

Ifølge Pernille så støtter kæresten Mikkel hende i at arbejde i København, men han bliver selv i Jylland.

Hør hele afsnittet af podcasten herunder: