Peter efter 'Paradise': Vi havde altid vagter med os

Peter Birch fortæller om en heftig tid efter 'Paradise Hotel'.

I det seneste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' havde Marcus besøg af Niels Laigaard, også kendt som Moster Niller, Nynne Larsen og Peter Birch. Som altid bliver der vendt store og små emner, og dette afsnit er ikke en undtagelse. 

LÆS OGSÅ: Bolette giver status efter fødslen: Det er hårdt

Peter Birch, 40, deltog i 'Paradise Hotel' i 2010 - og blev hurtigt landskendt som 'Ulven Peter'. Under optagelserne af det populære realityprogram mødte han Amalie Szigethy, der også deltog. Der opstod hurtigt sød musik mellem de unge turtelduer, og de blev herefter kærester.

Men den hurtigt opståede berømmelse havde sin pris efter 'Paradise Hotel'. En dag på Færøerne gik det galt for Peter, hvor en gruppe fans stormede ham.

- De ville bare have billeder, og jeg gik dårligt, så da de løb over til os, var der en, der lige ramte ryggen, så lå jeg der bare. Det var et uheld, fortæller Peter i podcasten.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso afslører ny karriere

Og det var da også nødvendigt for både Peter og Amalie at have vagter med sig til diverse begivenheder.

- Der havde jeg to vagter med. Det havde jeg et år. Det var et år, hvor der var fuldstændig tryk på, så faldt det lidt ned igen, da den næste sæson kom. Men hun var jo ret aktiv, min ekskæreste (red. Amalie), udtaler Peter og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ny familie i 'De sjældne danskere'

- Hvis vi ligesom skiltede med, at vi kom, så havde vi altid vagterne med.

Forholdet mellem Peter og Amalie holdt som bekendt ikke, og i dag dater Peter realitydeltageren Nynne Larsen.