Amalie: Jeg skærmer børnene fra dramaet

Det er vigtigt for Amalie, at børnene ikke ved alt, hvad der sker og er sket.

Forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov er nok blandt de mest dramatiske i Danmark. Det kulminerede for halvandet år siden, da Amalie kort før jul brugte sine sociale medier til at efterlyse sine børn, da Mikkel, som hun netop var gået fra, ifølge hende havde kidnappet børnene.

LÆS OGSÅ: Sådan scorede Mikkel Amalie

De kom igennem lavpunktet, og den dag i dag er de kærester igen, og nu er Amalie aktuel med tv-programmet 'Amalie - Mit kaotiske kærlighedsliv', hvor man kan følge deres videre liv, som også byder på drama.

Men hvor er børnene henne i det hele? Det spørger Marcus Eklund Amalie om i det nyeste afsnit af podcasten 'Marcus og Realitypanelet', hvor Amalie er gæst. Her afviser Amalie, at børnene oplever dramaet.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører stor nyhed

- Der kommer selvfølgelig et tidspunkt, hvor vores store pige vil spørge ind til det, og så må man tage det på det tidspunkt. De skal jo selvfølgelig vide, hvem deres mor er udadtil, fortæller hun og tilføjer:

- Hannah er 3, og Josephine er 8, så Hannah er for lille, og Josephine skal jo bare kocentrere sig om skole og legeaftaler.

LÆS OGSÅ: Janni forklarer skilsmisse

Ifølge Amalie går det godt med forholdet den dag i dag, hvor parret er glade sammen. Og den dag hendes børn kommer til at stille spørgsmål til fortiden, vil hun fortælle dem om, hvad der er sket, og hvordan de har arbejdet med det.

Hør hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: