Blev stoppet af produktionen: Nu gør de det i Danmark

Daniel havde tænkt sig at gøre en tidligere bejler kunsten efter.

Mens Sofie Martinusen og Daniel Lazrak har foreviget deres kærlighedshistorie gennem de mange 'Bachelorette'-programmer, så er der også andre måder, hvorpå parret har tænkt sig at gøre hinanden uforglemmelige.

LÆS OGSÅ: Sofie og Daniel er flyttet sammen

Daniel er som bekendt tatovør, og han har tidligere lavet en tatovering på Sofie. Derfor spørger vært Marcus Eklund passende nok i ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', om Sofie har fået lov til at lave en på Daniel.

Det er dog ikke tilfældet. Endnu.

- Men det skal jeg, lyder det fra Sofie, der er ganske ivrig efter at få maskinen i hånden, og Daniel supplerer:

- Det snakker vi lidt om kunne være sjovt. Jeg er nået til et punkt, ikke hvor jeg er ligeglad med tatoveringer, men hvor jeg synes, det kunne være hyggeligt og grineren. Og så ville det være en stor ting for Sofie at få lov til at tatovere.

LÆS OGSÅ: CUTE! Er Daniel og Sinan blevet kærester?

Planerne gik i vasken

Det kunne dog meget vel have været anderledes. Hvis alt var gået efter planen under optagelserne til 'Bachelorette', så ville Daniel allerede have blæk i huden fra Sofie.

- I Sri Lanka spurgte jeg tilrettelæggerne, om Sofie kunne få lov til at tatovere mig, næste gang vi skulle på date. Det syntes de var en fed idé, for det er sindssygt godt tv. Men det var lidt brugt sidste år med Boris, fortæller Daniel.

Sidste år overraskede bejleren Boris Hiort som bekendt ved at lade kvinderne tatovere ham på den røde løber, så det ville ikke være første gang, der ville blive tændt op for tatoveringsmaskinen i datingprogrammet.

I sidste ende behøvede Daniel dog ikke blæk i huden for at få kærligheden til at blomstre mellem ham og Sofie, og historien gik da også en smule anderledes i år, da parret er forblevet sammen efter at have udvekslet blæk, hvilket ikke var tilfældet sidste år.

LÆS OGSÅ: Gravide Helena Witt scorer nyt job: Anderledes fremtid

Alt var da også gjort klar til, at Daniels planer kunne blive en realitet.

- De fik faktisk skaffet det hele til mig dernede, men så blev der lavet om i planen, da der skete alt det med Lissa, forklarer Daniel og henviser til, at Lissa valgte at trække sig før tid i programmet.

Sofie har dog nu haft god tænketid til at finde på, hvad Daniel skal have tatoveret, og det er ikke den åbenlyse rose, som Daniel ellers foreslår.

- Det, jeg skal lave på Daniel, er en åben musling med en pommes frites indeni, fordi jeg kalder ham 'moules frites', lyder det fra Sofie, og Daniel tilføjer, at han er begyndt at kalde hende det samme tilbage.

LÆS OGSÅ: Mareridt er blevet til virkelighed for 'Fede forhold'-par

Du kan selv lytte til hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: