Efter 'Bachelorette': Det har været hårdt

Det er ikke kun lutter lagkage at medvirke i et tv-program, har bejleren måttet sande.

Andreas Holm blev et offentligt ansigt, da han medvirkede i den nyligt afsluttede sæson af 'Bachelorette', hvor han løb med Lissa Paustians gunst.

Siden har han dog - endnu - ikke oplevet, at der er blevet revet i ham i forhold til at tone frem på skærmen i et andet tv-format. Noget, der passer ham ganske fint.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Mads afslører: Mere tv på vej

- Lige nu nyder jeg bare, at vi er ude på den anden side af 'Bachelorette'. Jeg syntes også, det var hårdt at være i undervejs, der var mange meninger og holdninger til en, fortæller han, da HER&NU/Realityportalen møder ham på AiaSound-festivalen, og tilføjer:

- Jeg syntes, det var superfedt at lave tv, men det passer mig også utroligt fint, at det er på den anden side nu her.

'Bachelorette' har nemlig mange seere, og det medføder også, at mange mennesker pludselig danner sig et indtryk af personen, de ser på skærmen.

Nogle bedre end andre, har Andreas oplevet, hvilket også gjorde tiden som tv-stjerne hård.

- Der har jo både været Reddit-tråde, som jeg også har prøvet at tage lidt afstand fra, for det er så få mennesker, der har en holdning til en, fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Kronprinsen fester på AiaSound

- Jeg synes dog også, at jeg har oplevet - både på sociale medier og i podcasts - at folk har haft en holdning til, om du har sagt ting i nutid eller datid.

For Andreas preller det negative dog af - både, fordi han overvejende har oplevet positive tilkendegivelser, men også, fordi han husker på, at personerne ikke nødvendigvis kender konteksten, når de ser en situation udspille sig i tv-programmet.

LÆS OGSÅ: Boris Hiort afslører ny flamme

- Jeg synes, det er lidt meget, at man kan dømme, om noget er rigtigt eller forkert. Det er fint at være objektiv på det, men jeg føler ikke, man kan tillade sig at have en holdning til, om man har gjort tingene på den rigtige måde, og det føler jeg, nogen har gjort.

Andreas understreger dog, at han har lært at kaste de negative kommentarer af sig og i stedet fokusere på de mange flere positive henvendelser, han har modtaget.