Sofie i panik: Opdagede Daniels hemmelighed på Sri Lanka

Den 27-årige 'Bachelorette' kaldte højt på sin deltageransvarlige, da det gik op for hende, at der var noget, som Daniel ikke havde fortalt hende.

De fleste har nok et par skeletter i skabet.

Det havde 24-årige Daniel Lazrak Vadsholt i hvert fald, da han deltog i 'Bachelorette'. Han har nemlig før deltaget i knaldeprogrammet 'Ex on the Beach', og det forsøgte han at holde hemmeligt i villaen.

LÆS OGSÅ: Lissa afslører krav til kommende 'Bachelorettes'

Det lykkedes også langt hen ad vejen, men i den sidste uge, kort inden den sidste rose skulle uddeles, kom det frem i lyset. Sofie, som gerne måtte bruge sin telefon under optagelserne, valgte nemlig at tjekke Daniels Instagram-profil ud.

Det afslører hun i det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet'.

- Jeg kunne se, at han havde været til premiere på 'Ex on the Beach'. Jeg tænkte: "Hvad er det her for noget?", og så scrollede jeg længere ned på hans profil, hvor jeg fandt et klip, hvor han var med. Der tænkte jeg: "Det her, det er løgn!?", fortæller Sofie.

LÆS OGSÅ: Efter hjertestop: 32-årig TV 2-kendis fortsat indlagt

Kontaktede sin deltageransvarlige

Opdagelsen satte i den grad tankerne i gang hos den 27-årige skønhed.

- Jeg blev sådan lidt, hvad er han for en type. Hvem er det, jeg dater, og hvordan er han, når vi kommer hjem, fortæller Sofie.

I ren panik skrev Sofie til sin deltageransvarlige, som heldigvis beroligede hende.

- Hun fortalte mig, at Daniel kun havde været med i to dage, at han var fejlcastet, og at han havde været syg under optagelserne, fortæller Sofie.

Konfronterede Daniel

Efterfølgende tog Sofie også en snak med Daniel bag kameraene.

- Sofie startede ud med at sige: "Folk skal gøre, hvad de ved, de vil, og jeg dømmer ikke noget på deres fortid", og så kom hendes: "Men... Jeg synes, det er sygt mærkeligt, at du har været med i det her program", sagde hun.

LÆS OGSÅ: Her er de kendtes sommerferieplaner

Selvom Sofie startede med at stikke til Daniel, endte parret med at have en god snak om det, og Daniel forsikrede Sofie om, at han var med i "Bachelorette" for kærligheden og ikke for skærmtid.

Dog var det heldigt, at Sofie først fandt ud af det sent i programmet.

Da podcast-værten Marcus spørger, om det havde ændret noget, hvis Sofie havde opdaget Daniels hemmelighed tidligere i programmet, er svaret nemlig:

- Ja, så havde jeg nok ikke givet ham chancen.

Lyt til hele afsnittet herunder: