AFSLØRING: Realitystjerne med i 'Luksusfælden'

Eksperterne skal forsøge at hjælpe realitydeltageren, der er fanget i dårlige vaner med en stor gæld.

I Vejle bruger 25-årige Jacob 14 timer om dagen på at spille computer. Han har ingen indtægt, søger ingen job fordi han er doven, bor hos sine forældre og lever af penge, han modtager på MobilePay af familien. Når Jacobs far laver mad, gider Jacob ikke altid spise den, så han bestiller pizza i stedet. For faderens penge.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

LÆS OGSÅ: Fie Laursens særlige kontrakt: Denne eks må ikke komme i ‘EOTB’

Faste tv-seere vil måske genkende Jacob, der tidligere har været med i TV3-programmet 'Vi er bare mænd', hvor han kæmpede for at ændre sig liv og få noget selvtillid. Det projekt lykkedes i den grad, men nu er han helt tilbage i gamle vaner.

Jacob er fanget i dårlige vaner, og eksperterne kæmper med at få ham til at ændre kurs. (Foto: TV3)
Jacob er fanget i dårlige vaner, og eksperterne kæmper med at få ham til at ændre kurs. (Foto: TV3)

Jacob har en kæmpe gæld, som han ikke afdrager på, og med en drøm om at få egen lejlighed og et rigtigt voksenliv, kan Jacob nu mærke konsekvenserne af sit driverliv. Derfor har han bedt 'Luksusfælden'-eksperterne om hjælp i håbet om, at de kan sparke ham i gang. Men der skal skrappe midler til for at rykke Jacob.

LÆS OGSÅ: ‘Vi er bare mænd’-stjernens store sorg: Jeg ønsker det ikke for min værste fjende

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

Mette Reissmann og Carsten Linnemann opdager hurtigt, at det ikke kun er tid, Jacob bruger på sit evindelige computerspil. For det seneste år har Jacob brugt 32.000 på sin hobby. Desuden har han netop anskaffet sig en specialdesignet gamercomputer til 23.000! Alt sammen finansieret af familien.

Vil Jacob indse at han skal tage sig sammen, sælge computeren og finde et job, eller læner han sig tilbage i gamerstolen og fortsætter livet bag skærmen med junkfood, penge fra familien og en hastigt voksende gæld?

Få svaret klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af

LÆS OGSÅ: Eik raser mod ‘Luksusfælden’: Det er noget værre pis!

I videoen over artiklen kan du få et smugkig på Jacob deltagelse i 'Luksusfælden', mens du herunder kan se en grænseoverskridende udfordring, hvor 'Vi er bare mænd'-deltagerne skulle smide bukserne.

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden