Efter "Luksusfælden": Sådan går det for Nadin i dag

Nadin sætter ord på, hvordan det er gået efter kameraerne slukkede tidligere på året.

I aftenens afsnit af "Luksusfælden" var eksperterne på besøg hos Nadin i Farsø, og her var der nok at tage fat i.

LÆS OGSÅ: Michael Maze afslører: Har fået ny kæreste

Den 29-årige nordjyde havde nemlig været gavmild med dankortet og har tidligere formået at spendere 70.000 kroner på to uger. Hun er også tidligere blevet svindlet af en ekskæreste, og tilsammen havde det givet hende noget af en gæld, hun havde mistet overblikken over.

Det var heldigvis noget, eksperterne kunne hjælpe med, og i dag har Nadin det bedre end nogensinde.

- Jeg har fået meget mere overskud, jeg er blevet meget mere positiv, og det overblik, de har kunnet give mig, har været det, jeg har manglet for at kunne komme det skridt videre, fortæller hun til HER&NU/Realityportalen.

Da eksperterne vendte retur en måned senere, kunne hun da også imponere dem ved at fortælle, at hun havde overholdt budgettet, og det gør hun fortsat.

- Det kører, som det skal. Jeg overholder stadig budgettet. Der er ikke sket de store ændringer der, fortæller Nadin, der da heller ikke havde de store udfordringer ved at omlægge sin spendering:

- Det er klart, det er en tilvænning og en omvæltning, men jeg har været villig til at gøre, hvad der skal gøres. Overordnet set har det ikke været så svært.

LÆS OGSÅ: Gravide Philine afslører kønnet

Farvel til nisserne var det sværeste

I programmet kunne Nadin fortælle, at hun har en samling af Klarborg Nisser til en værdi af op imod 75.000 kroner. Mens hun har fået de fleste af de i alt 60 nisser i gave, så var det alligevel en guldgrube, som eksperterne gerne ville have hende til at rydde ud i.

Det er også afskeden til nisserne, der har været Nadins største udfordring.

- Det har været svært at skulle sælge ud af mine nisser. Jeg har som sådan ikke haft noget af værdi, og det, man har, hvor man ved, man kan hive nogle penge ind, er man nødt til at ofre, forklarer Nadin, der har solgt omkring 20 nisser og høstet omkring 8.500 kroner, men som ikke har planer om at skille sig af med flere:

- Resten vil ikke flytte, så de bliver.

LÆS OGSÅ: Sonny Fredie Pedersen mødte store udfordringer: Politi, detektiver og brand

Da optagelserne sluttede, søgte Nadin vidt og bredt efter arbejde, men hun går stadig arbejdsløs og søger fortsat alt, hvad hun kan.

LÆS OGSÅ: Efter grimt fald: Lene Beier giver status på helbredet