"Luksusfælden"-deltager svindlet af ekskæresten

Det gik op for Nadin, at hun var blevet snydt, da det var undskyldninger frem for penge, hun modtog.

I aftenens afsnit af "Luksusfælden" er der nok for eksperterne at rive i. 29-årige Nadin fra Farsø har nemlig brugt en formue på nisser, har formået at spendere 70.000 kroner på to uger - og så er hun blevet svindlet af sin ekskæreste.

LÆS OGSÅ: Gravide Philine afslører kønnet

Svindleren startede med at overdynge Nadin med kærlighed og gav hende en følelse af, at han havde styr på tingene.

- Han er bare skøn, og alt er dejligt. Han lover arbejde og er ude at kigge på en fin firmabil, der er en lækker Audi. Men så går det bare galt, forklarer Nadin.

I den periode, hun var sammen med den nye kæreste, der langsomt fik hende ud på et sidespor, snakkede hun ikke med sin søster Nathja.

- Det var svært ikke at række ud til hende og ruske i hende og fortælle hende, at det var nogle dumme valg, hun var i gang med at træffe, forklarer Nathja.

LÆS OGSÅ: Efter grimt fald: Lene Beier giver status på helbredet

Dumme valg var det nemlig, Nadin traf i sin bedste overbevisning, og hurtigt udviklede forholdet sig fra kærlighed til kaos.

- Jeg skulle købe tingene - iPads, telefoner, computer - til hans virksomhed og sende bilagene til den såkaldte advokat, der fik mine bankoplysninger. Og der kom bare ingen penge. "De kommer i næste uge", sagde han, men nej. Og så døde kontakten stille og roligt, forklarer Nadin og fortsætter:

- Han skrev, han var blevet indlagt og ikke kunne snakke, og han ville ikke fortælle mig, hvor han var. Jeg tror først, det var der, det gik op for mig, at jeg var blevet snydt.

LÆS OGSÅ: Stephania Potalivio deler glædelig nyhed med et ord: ENDELIG

Hvordan eksperterne går til den tilsyneladende store opgave kan du finde ud af i det nyeste afsnit af "Luksusfælden" på Viaplay eller TV3 klokken 20.00.