'Luksusfælden'-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Gustav og Carsten afslører, hvad de selv ville gøre med en formue.

Af Stephanie Lam - 7. oktober 2018 kl. 20:55

Ved sæsonpremieren af ‘Luksusfælden’ sendte de to eksperter Gustav Juul og Carsten Linnemann live på ‘Luksusfældens’ Facebook-side. Her kunne alle stille de to eksperter spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Et af spørgsmålene lyder, hvad ville eksperterne selv bruge 100 millioner kroner på, hvis de vandt dem i lotto. Det kom der nogle interessante svar ud af.
LÆS OGSÅ: Philip May om ‘Partychef på afveje’: Jeg ved ikke, hvad jeg laver
– Altså, 100 millioner er jo mange penge. Dem kan man jo placere nogenlunde fornuftigt og sagtens leve af afkastet resten af sine dage, uanset om man er 20, eller man er 50. Så jeg tror, jeg ville forsøge at placere pengene fornuftigt og så leve af afkastet. Der kan man sagtens leve ganske fornuftigt, siger Gustav.
Carsten mener dog ikke, at man behøver at være helt så fornuftig.
– Jeg vil sige, Gustav, at man ikke behøver at placere pengene, siger han og kigger på Gustav, som giver ham ret.
 
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Kongerne: Hierarkiet er misforstået

Hvis jeg vandt en million, ville jeg købe en ny kaffemaskine

Men hvad ville de så gøre, hvis det kun var en enkelt million, de vandt i lotto? Hertil udbryder Carsten med et smil på læben:
– Så tror jeg, jeg ville købe aktier. Måske en ny kaffemaskine.
– Jeg tror måske, jeg vil indrette et værelse til en hjemmebiograf og købe nogle ordentlige højttalere og en ordentlig projektor, så jeg virkelig vil kunne få set noget Formel 1 med en god, høj lydstyrke om søndagen, siger Gustav meget overbevisende, hvilket får Carsten til at genoverveje sit konservative svar.
– Ej, selvfølgelig ville jeg ikke købe en kaffemaskine. Jeg tror, jeg ville betale noget af min husgæld ud, og så ville jeg invitere familien på en herre fed ferie. Det tror jeg, jeg ville gøre.
Se hele livestreamen herunder, og se eksperternes videre færd tirsdag kl. 20.00 i ‘Luksusfælden’.
LÆS OGSÅ: Boris og Josefine sammen igen: Nu taler han ud om bruddet

LÆS OGSÅ: Mads efter ‘Ex on the Beach’-drama: Derfor brød jeg sammen