Sebastian Bull afslører fremtidsplaner

Der er allerede gang i nye projekter, selvom filmen med Sebastian Bull og Sidse Babett Knudsen i hovedrollerne først rammer de danske biografer i dag.

Netop nu er der gallepremiere på 'Vogter' i  Empire Bio på Nørrebro i København, og her vrimler det til med kendisser. Blandt dem er naturligvis Sebastian Bull, som spiller en af hovedrollerne i filmen, og han er meget tilfreds med resultatet.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten: Fuldstændig stilhed

- Det har været så vildt - bare det at spille overfor Sisse, det er en drøm, der går i opfyldelse, og så at have Gustav Møller som instruktør, det kunne ikke være større. Jeg er så taknemmelig for, at de gav mig chancen, og jeg håber bare, at folk kan lide den, fortæller Sebastian og tilføjer om sin reaktion, da han fik rollen:

- Jeg brød sammen, for det var en drøm, der gik i opfyldelse. Jeg troede ikke, jeg skulle stå her i så fint et selskab, jeg er bare så glad og taknemmelig.

Men selvom hans karriere er på vej til nye højder, betyder det ikke, at Sebastian ikke har nye projekter i støbeskeen.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-baby på vej: Se det søde billede af de kommende forældre

- Planerne lige nu er, at jeg har en serie, som jeg selv udvikler på. Og så har jeg en nummer to film, der kommer i biografen i USA den 27. september. Der er gang i den, slår han fast og sender kærlighed afsted mod kæresten Asta Björk.

LÆS OGSÅ: Geggo om stor beslutning: Vil skærme børnene

- Hun har betydet alt for mig i den her proces, hun har været en støtte uden lige - har taget med til alt og bare været en støtte big time. Jeg kunne ikke have gjort det her uden hende. Vi har det vidunderligt, og vi er så glade og forelskede, det kører bare.