Sebastian Bull: Sådan faldt jeg for Asta

Der var én bestemt ting ved Asta, som fik Sebastian til at forelske sig i hende.

Det er svært at overse, hvor forelskede skuespilleren Sebastian Bull og danseren Asta Björk er, hvis man følger med på deres sociale medier. Parret har netop kunnet fejre, at det er et år siden, de mødte hinanden for første gang under optagelserne til 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitykendis med i 'Vild med dans'

I et stort interview med Alt.dk åbner Sebastian op omkring, hvad det var, han faldt for ved Asta, som til daglig læser medicin ved Københavns Universitet.

-  Jeg faldt for hendes genialiteter og hendes hoved — altså jeg blev virkelig forelsket i Astas hjerne, og måden, den fungerer på. Jeg blev forelsket i hendes personlighed først, og det er en ret fed måde at blive forelsket på. Det er fedt at møde en, som man virkelig bliver inspireret af, fortæller Sebastian i interviewet.

LÆS OGSÅ: Midt i skilsmissedrama: Janni Ree vælter sig i tilbud

Her lægger skuespilleren heller ikke skjul på, at han er meget forelsket, og at han er blevet meget klogere på kærlighed med årene. Tidligere har Sebastian Bull nemlig ikke haft de store langvarige forhold, men det har ændret sig, og nu kører det med Asta.

LÆS OGSÅ: Janni om skilsmissen: Vi havde et usundt forhold

— Kærlighed for mig er, når man møder en, hvor livet går op i en højere enhed. Jeg kunne f.eks. sagtens sidde og spille computer alene, men at gøre det med en, man elsker, gør det bare tusinde gange bedre. Kærlighed er, når man mærker livsglæden, og man mærker det at være noget for en anden. Livet er fedt i en tosomhed, fastslår Sebastian.

Læs hele interviewet HER.