Sebastian Bull med sød gestus til Asta

Skuespilleren er startet på et nyt projekt, som forhåbentligt skal bringe ham tættere på Astas familie.

Den 28-årige skuespiller Sebastian Bull har haft en masse at se til de sidste par måneder med sin nylige premiere på filmen "Vogter," som ham og Sidse Babett Knudsen har hovedrollerne i. 

LÆS OGSÅ: Sidse Babett Knudsens nye liv: Nu flytter han ud

Men nu kan Sebastian altså se hen imod et efterår, hvor han ikke selv er helt så meget i rampelyset, som han hidtil har været. I stedet giver han pladsen til sin bedre halvdel Asta Björk, som ser frem til et travlt efterår, der står i dansens tegn.

Sebastian har tidligere udtalt til HER&NU, at han går all in på at støtte sin kæreste, når hun hver fredag aften danser i "Vild med dans", men det er faktisk ikke den eneste støtte, han giver hende.

I en story på Instagram fortæller han nemlig, at han er startet på et islandsk sprogkursus, fordi han drømmer om at kunne komme til at tale med Astas islandske familie.

- Tilbage på skolebænken efter 12 år - nu står den på islandsk for begyndere, skriver han blandt andet. 

Til HER&NU/Realityportalen fortæller Sebastian desuden, at hans første undervisningsgang var i går, mandag, men kurset forløber helt til januar. 

LÆS OGSÅ: Før 'Vild med dans': Sat på pause

- Det gik så godt, jeg glæder mig utrolig meget til den her sprogrejse, også fordi jeg jo har ADHD, og det at sidde i et studielokale kan være svært, men fordi jeg har valgt at starte til islandsk af egen lyst og af kærlighed til Asta, så var det den fedeste følelse at være tilbage på skolebænken, lyder det fra skuespilleren, som da også så småt er begyndt at tale islandsk med Asta derhjemme.

- Jeg fortalte hende igår på islandsk, hvor gammel jeg bliver i morgen på min fødselsdag, så det går fremad.