Asta: Sebastian ændrede mit liv

Før hun mødte kæresten, var hendes syn på kærligheden pessimistisk.

Der er ingen tvivl om, at Sebastian Bull har danset sig direkte ind i Asta Björks hjerte, efter de mødtes sidste år under "Vild med dans". I dag runder skuespilleren 29 år, og i den anledning har Asta lavet lidt af en kærlighedserklæring til sin kæreste på Instagram.

LÆS OGSÅ: Medina har sat sit hjem til salg: Kom indenfor i den store luksusvilla

 - Det er svært at finde ord, der kan beskrive, hvor heldig jeg føler mig, for at du vil dele dit liv med mig. Jeg siger altid til dig, at du er mit livs gave, for ikke nok med, at du har vist mig, hvordan det føles at blive elsket for alt, hvad jeg er, har du også vist mig, hvor overdrevet lykkeligt livet har vist sig at kunne være - med dig ved min side, skriver hun og fortsætter:

-  Inden jeg mødte dig var jeg meget pessimistisk omkring kærlighed og troede ikke på soulmates, eller at det vi har overhovedet fandtes. Men gud, hvor viste du mig, hvor meget jeg tog fejl. Du er jo ikke i tvivl om, at til dig, har jeg fundet en kærlighed, jeg ikke vidste, jeg havde i mig - for du er alt, hvad jeg nogensinde har drømt om og mere.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull med sød gestus til Asta

Hun slutter opslaget med at kalde kæresten for sin solstråle i mørket og understrege, at hun har tænkt sig at tilbringe resten af livet med ham.