Sebastian Bull jubler: Vinder fornem pris

Skuespilleren har været alle følelserne igennem det sidste døgn.

De sidste døgn har været noget ud over det sædvanlige for Sebastian Bull og kæresten, 'Vild med dans'-stjernen' Asta Björk.

Onsdag modtog skuespilleren nemlig et opkald, der vendte op og ned på parrets planer.

LÆS OGSÅ: Benjamin Hav ikke i tvivl: Påvirket af Jan Hellesøe

I røret var Nordisk Film, der kunne fortælle, at Sebastian Bull har vundet en Blue Angel Award i kategorien 'bedste mandelige internationale hovedrolle' for sin rolle som Mikkel i fængselsfilmen 'Vogter', som får dansk premiere 12. september.

Derfor fik han da også travlt med at komme til Slovakiet, hvor statuetten torsdag blev uddelt.

- Jeg fik opkaldet onsdag formiddag, og så sad vi på flyet i går morges klokken otte. Det har været helt sindssygt, fortæller Sebastian Bull til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Det er min første pris, så selvfølgelig skulle jeg ned og tage imod den - og så var det bare heldigt, at Asta havde tid til at tage med og støtte mig.

Det kom da også som noget af en overraskelse for Sebastian Bull, at han nu kan bryste sig af at være prisvindende skuespiller.

LÆS OGSÅ: ‘Vild kærlighed’-deltager mistænker DR: Matchet helt forkert med vilje

- Jeg tror aldrig rigtig jeg har regnet med at skulle vinde en pris. Jeg har aldrig rigtig troet på, at jeg var god nok til det, fortæller han.

Af den grund har de forgangne døgn været en følelsesmæssig rutsjebanetur for skuespilleren.

- Det ene øjeblik kunne jeg være helt vemodig og tænke "hold kæft, hvor er jeg heldig at jeg har vundet en pris", og det næste sekund kunne jeg tænke: "ej, jeg fortjener det heller ikke", fortæller han - men det vendte på en tallerken, da han sad til prisuddelingen.

LÆS OGSÅ: Vingegaard og Trine venter barn nummer to

- Det var den vildeste eufori, da mit navn blev kaldt som vinder i går. Jeg er bare så taknemmelig for at kunne være der og få den her oplevelse, fordi jeg har gjort et godt stykke arbejde, og så blive anerkendt for det.

LÆS OGSÅ: Grevinde Alexandras hårde tid: Kæresten havde mange andre kvinder