'Paradise'-finalen kostede venskabet

Kan man sætte en pris på venskab?

Et nyt afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' har set dagens lys, og her er Nadia Abrahamsen og Daniel Guldberg ugens gæster. Stemningen i studiet er langt fra venskabelig, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Daniel: Produktionen ville have mig til at smide kuglen

Dan Nadia smed kuglen i finalen på 'Paradise Hotel', smed hun nemlig også sit venskab med Daniel i skraldespanden, og den dag i dag er luften mellem dem iskold.

- Vi har mødtes flere gange, og det er ikke fordi vi har skændes, og vi kan sagtens kramme hinanden, men vores venskab er selvfølgelig ikke det samme. Vi har haft en samtale, hvor vi snakkede lidt dybere om det, og der havde vi fået et par drinks, fortæller Daniel.

- Vi snakker ikke sammen, tilføjer Nadia

- Ikke som sådan, vi har i hvert fald ikke planer om, at vi skal ses bare os to - det er jeg i hvert fald ikke interesseret i, lyder det fra Daniel, og det giver Nadia ham ret i.

LÆS OGSÅ: Vivi Bach om sine operationer: Fortryder én ting

Daniel: Hun lovede mig en rejse

Daniel lægger ikke skjul på, at han er utilfreds med Nadias beslutning om at smide kuglen, men det er ikke det eneste, hun har gjort forkert i hans bog. Under champagnemiddagen inden finalen talte parret nemlig om, at de skulle rejse til Thailand sammen.

LÆS OGSÅ: Nadia: Det var planlagt hjemmefra

- Efter du smider kuglen, siger du, at selvfølgelig skal vi stadig ud og rejse, og du får stadig en lækker rejse. Og vi havde snakket om at tage til Thailand og så videre. Så har du jo efterfølgende sagt til mig, at du synes, det ville være lidt akavet, hvis vi tog ud og rejste, men at du godt kunne se, hvis jeg tog ud og rejse med min mor for eksempel for nogle af de penge, du har vundet, lyder det fra Daniel.

- Ja, og der har jeg det jo sådan, at nu er der gået så lang tid, og det er jo helt naturligt, at vi ikke snakker sammen, og så vil jeg hellere bare beholde pengene og så give dem til min egen familie - jeg er lige blevet faster og skal være moster. Det er måske lidt egoistisk sagt, svarer Nadia, hvortil Daniel fortsætter:

LÆS OGSÅ: Patricia slår fast: Han er ikke faren

- Det er jo også sindssygt egoistisk, hvis man tænker over det, for du har jo i princippet sagt, at du ville give mig penge til at tage ud at rejse med min mor, og så var ligesom alt på plads, for du har sagt, at du havde det rigtig hårdt med det valg, du har taget. Og så for ligesom at slå rod på det hele, så har du tænkt, så kunne jeg lukke det kapitel, og så kan gøre noget godt for ham, men det trækker du i land nu.

Hvorfor skulle jeg dele ud af mine penge?

Nadia slår fast, at der er gået et år, efter de kom hjem, før de snakkede om til premierefesten igen. Daniel forstår slet ikke, at Nadia ikke kan unde ham det mindste, og de to har i det hele taget svært ved at blive enige om andet end, at de er uenige.

LÆS OGSÅ: 'X Factor': Her er de nye dommere

- Hvis det var mig, ville jeg bare tænke, at jeg har jo også en forpligtelse for at være et ordentligt menneske og kunne se mig selv i øjnene, fastslår Daniel.

- Selvfølgelig kunne jeg jo unde dig det, men vi har jo ikke noget forhold i dag, så hvorfor skulle jeg dele ud af mine penge, når jeg kunne bruge det på mig selv og min familie, slutter Nadia.

Hør hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: