'Paradise Hotel' Stina, Amalie, Samantha Peter, Kasper, Tammi, Nicolai

Tidligere paradiso i sorg: Har mistet tvillinger

Lykken er vendt til en enorm sorg for Stina Petersen.

De seneste tre måneder har været fyldt med blandede følelser for Stina Petersen, som deltog i 'Paradise Hotel' tilbage i 2010 sammen med blandt andre Peter Birch og Amalie Szigethy. 

LÆS OGSÅ: Vidste du det om håndboldherrerne?

For tre måneder siden fandt hun nemlig ud af, at hun var gravid, men det gik ikke som ventet. Det skriver hun i et opslag på Instagram, som HER&NU / Realityportalen har fået lov at dele.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Sille fortæller, hvad pengepræmien fra 'Paradise' skal bruges til.

- Jeg er gravid med tvillinger. Historien er lang , jeg har valgt at forkorte den, så alle detaljer er ikke med. Men livet er ikke altid fair. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal starte med at forklare, hvordan de sidste 3 måneder har været. Jeg opdagede, jeg var gravid, det kom som en overraskelse, men vi blev glade, skriver Stina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har 'Bachelorette'-Adams tænder kostet

- Første scanning bekræfter, at jeg er gravid. Da det er meget tidligt, skal vi til kontrol scanning ugen efter, og da vi kommer til scanning nummer 2, er det ikke kun baby A, men også baby B og fint hjerteblink på begge babyer. Vi kommer hjem og er selvfølgelig meget chokerede. En lang historie kort - ved scanning nummer 3 er baby A død. Baby B’s hjerte slår fint, dog er baby B meget lille. Scanning nummer 4 viser, at baby B også er død. Tvillingerne i min mave er døde.

LÆS OGSÅ: Her er håndboldherrernes koner og kærester

Stina den dag i dag.

Stina fik den triste nyhed i denne uge, men hun har ikke kunnet få en tid til en abort før i næste uge. 

- Fordi det er tvillinger, så skal jeg indlægges på hospitalet og have dem fjernet. Jeg har ikke været mig selv, jeg har været rigtig rigtig trist og har ikke kunnet finde glæde i denne graviditet. Og nu er jeg stadig gravid, men ender ikke med at få nogen baby ud af det, skriver hun i opslaget.

LÆS OGSÅ: Isabella Albertes store sorg: Moffe er død

Selvom det er mange år siden, Stina deltog i 'Paradise Hotel', så har hun stadig mange følere på Instagram, og hun var ikke i tvivl om, at hun ville fortælle sin historie til dem.

LÆS OGSÅ: Rosa: Det er slut med Louise Hjort

- Det er virkelig “normalt” at miste , og det er så vigtigt at tale højt om. Jeg føler, at folk “skammer” sig og holder det for sig selv, de går alene med sorgen af at miste. Jeg har behov for at italesætte mine følelser omkring det og dele min side, da jeg 100 % har brug for støtte fra folk omkring mig, forklarer Stina overfor HER&NU / Realityportalen