Patricia slår fast: Han er ikke faren

Der er især ét rygte, som Patricia gerne vil til livs.

Gårsdagens afsnit af 'Paradise Hotel' blev endestationen for Patricia, men selvom hun blev vraget af Victor lige inden finalen, så bærer hun ikke nag.

LÆS OGSÅ: Patricia snydt for finaleplads: Jeg vidste det!

- Jeg ser heldigvis tilbage på det som det vildeste eventyr, jeg ikke ville være foruden. Jeg ærger mig især nu, når jeg netop er blevet mor, over at jeg ikke vandt, men jeg har fået SÅ vanvittig gode venner efter denne rejse, som jeg har delt oplevelsen med på godt og på ondt, fortæller Patricia og fortsætter:

- Nadia især, som stod fadder til min søns barnedåb, vi er virkelig blevet endnu tættere veninder end vi var derinde. Jeg sad og fik tårer i øjnene, da de viste klippene fra vores sidste fest. Det var så dejligt et minde, dagen før jeg blev frarøvet chancen for at vinde, uvidende om hvad der snart kommer til at ske og glad over at være nåett så langt omringet af de dejligste mennesker.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sussi er blevet forlovet

Afviser rygter

Kort efter optagelserne til 'Paradise Hotel' blev Patricia gravid, så hendes liv er et helt andet den dag i dag. I februar blev hun nemlig mor til sønnen Matheo, og det har fået mange 'Paradise'-seere til at spekulere i, om hun blev gravid på hotellet.

- Faren er IKKE Victor, det er der stadig mange, der spørger om, selvom vi optog i februar 2023, og jeg fødte i februar 2024 og endda før termin, man er ikke gravid i 1 år, slår Patricia fast med et grin og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Kort før fødsel: Mette Sommer kæmper

- Jeg hørte, at Victor i en podcast sagde, at “Nej, det er ikke mit barn… Håber jeg da”. Han burde vide bedre, vi har slet ikke haft kontakt, siden han valgte mig fra, og så indtil forpremieren, hvor vi udelukkende sagde hej. 

Patricia vil gerne holde faren privat, men hun understreger, at de har et godt liv med sønnen og har fået en god hverdag op at køre. Hun deler bevidst ikke billeder af Matheo på sin Instagram-profil, fordi hun ikke vil have, at hans liv skal deles offentligt. Men hun 

Se billederne af Nadia og Matheo fra barnedåben herunder:

Nadia og Matheo
Matheos dåb, hvor Nadia stod fadder.
Patricia og Nadia til Matheos dåb
Matheos dåb