Vidste du det? Daniel har været med i flere programmer

Livet foran kameraet er slet ikke nyt for Daniel.

Gårsdagens afsnit af 'Paradise Hotel' bød på årets sidste parceremoni og et farvel til Daniel Guldberg, men hvis man skal følge hans tv-historik, er det sikkert ikke det sidste, vi har set til Daniel.

LÆS OGSÅ: Janni Ree overvejer psykolog: - Jeg har ikke haft det godt

'Paradise Hotel' er nemlig langt fra Daniels første tv-optræden, og der er ingen tvivl om, at han har smag for livet foran kameraet.

- Jeg har faktisk været med i 'Roomies' i 2021, og så har jeg lavet sådan en lille serne med TV 2 Echo, der handler om noget, der hedder BDD - Body Dysmorphic Disorder, hvor jeg fortæller lidt om, hvordan det er at have et lidt forvrænget billede af, hvordan man ser ud, fortæller Daniel og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter 'Vild med dans'-exit: Vært igen

- Og så har jeg lavet noget, der hedder 'Danmarks modigste' - sådan noget Fear Factor agtigt med Jakob Kjeldbjerg som vært, hvor man kunne vinde en halv million altså. Men det er hundrede år siden.

Især programmet 'Roomies' er Daniel glad for at have deltaget i, og inden 'Paradise Hotel' var det hans fedeste tv-oplevelse.

- Det var en fantastisk oplevelse, vi boede i London i fire og en halv måned, det var skønt, vi havde virkelig den bedste oplevelse.