Det så man ikke på tv: Vivi bad selv om det

Endnu en gang sker der meget bag kameraet, som seerne bliver snydt for.

Dagens afsnit af 'Paradise Hotel' blev endestationen for Vivi Bach og Emilie Lindner Nielsen, da ingen af de resterende gæste valgte at støtte dem.

LÆS OGSÅ: Kendte ansigter med i 'Landmand søger kærlighed'

Og selvom de lod til at være meget uforstående overfor, at det var en gruppebeslutning, så afslører Vivi, at der sker en del bag kameraet, som man ikke ser på tv, og hun har det fint med at ryge ud, selvom der er finale i næste uge.

- Det man ikke ser i fjernsyn er, at jeg havde sagt til Emilie, at det scenarie godt kunne ske, og hun skulle tage mig med i fare, hvis det skete. Det var egentlig mere for at kæmpe, så jeg havde noget at sige, hvis man stod i en angrebscermoni, fortæller Vivi, der dog ikke er ked af udfaldet:

LÆS OGSÅ: Asta og Sebastian foreviger kærligheden

-  Jeg var enormt træt inde på hotellet og var ikke helt på toppen derinde, så da jeg røg hjem, havde jeg det helt fint. Jeg forstår godt de andres valg! Jeg synes 100 procent, at Emilie og jeg var stærkere end de to andre, så det ville være klogest at få os ud.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Fem kendte med i ‘Robinson’

Til gengæld har Vivi svært ved at pege på, hvem hun synes, der er mest værdig af de tilbageværende deltagere, som altså skal kæmpe om titlen som årets vindere af 'Paradise Hotel'.