Daniel: Sådan startede mit og Sinans forhold

'Paradise'-fyrene dater stadig på livet løs, men det startede ikke med flirt og kys.

Det er nok de færreste, der havde set den komme, da Sinan Türkmen og Daniel Guldager stod og råbte ad hinanden på 'Paradise Hotel', at de to ville finde sammen. Men i det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' sætter Daniel ord på, hvordan det egentlig skete.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-vært sætter bryllupsplaner på standby

En af de ting, der er klippet ud af programmet, er nemlig, at Sinan og Daniel faktisk fik opbygget et rigtig godt venskab på 'Paradise Hotel'. Det venskab fortsatte i Danmark.

- Det starter sådan, at Lykke og Sinan er sammen en dag, og det var lige efter, vi kommer hjem, og så spurgte de, om jeg havde lyst til at være sammen, og så begynder vi at lave sådan en trio, hvor vi bare begynder at ses. Så faktisk lige efter 'Paradise' bliver vi virkelig gode venner og har været venner i over et år, fortæller Daniel i podcasten.

LÆS OGSÅ: Nadia afslører tv-snyd: Måtte smide kuglen flere gange

Vivi blev også en del af trioen, som altså ikke længere er en trio, og i lang tid hang de ud flere gange om ugen de fire, hvilket de stadig gør den dag i dag.

-  Og så begyndte det at blomstre stille og roligt sammen med dem. Men vi har været ude at spise, og vi har hygget hjemme hos ham, og jeg har mødt hans mor, vi har gået ture og været på Strøget og har lavet mange ting, lyder det fra Daniel.

LÆS OGSÅ: Nadia: Det var planlagt hjemmefra

Derfor er vi ikke kærester

Selvom han indrømmer, at de har følelser for hinanden, så er Sinan og Daniel endnu ikke kærester, og det er der en god grund til.

- Jeg tror, vi begge to er meget sådan standhaftige personer. Jeg tror, det er et meget stort move for os begge to, for Sinan er den, han er, jeg er den, jeg er - vi er begge to meget store personligheder. Så jeg tror, vi er meget sådan, at hvis vi tager det skridt, så skal vi være sikre på at tage det skridt, fortæller Daniel og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Vivi Bach om sine operationer: Fortryder én ting

- Lige nu nyder vi, hvor vi er, og der er ikke nogen grund til at få en titel på det bare for at få en titel på det. Men vi har jo også datet noget tid nu, så lige nu er det bare skønt, og vi tager til London sammen her i næste uge.

Hør hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' med Nadia og Daniel herunder, og se finaleinterviewet med Daniel øverst i artiklen, hvor han også fortæller om forholdet.