Nadia: Det var planlagt hjemmefra

Det var aldrig planen for Nadia at dele pengene med en partner i 'Paradise Hotel'.

Efter en hæsblæsende dag, hvor Nadia Abrahamsen og Daniel Guldberg først har vundet 'Paradise Hotel' og senere skulle stå ansigt til ansigt i troskabstesten, smed Nadia kuglen og sikrede sig 450.000 kroner til stor overraskelse for både Daniel og de øvrige paradisoer.

LÆS OGSÅ: Patricia slår fast: Han er ikke faren

Men for Nadia var det ikke en overraskelse, det var en nøje udtænkt plan, hun havde lavet hjemmefra.

- Det havde jeg, og jeg havde snakket med min familie og søster om det. Jeg tror ikke, der er nogen, der kommer derned for at dele pengene, man kommer jo derned for at vinde hele lortet. Men det der jo så bare er, det er, at vi er ægte mennesker med ægte følelser, så at komme op på så højt et beløb er jo ikke bare nemt, fortæller Nadia og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT: Mikkel har sat ild til Amalies seng

- Jeg havde en plan hjemmefra om, at jeg skulle finde en person, som jeg stolede på, og det var Daniel - vi klikkede jo lige med det samme. 

Nadia indrømmer, at hun frygtede, at Daniel ville kunne smide kuglen på de 500.000, så hun valgte at smide den inden da. Den beslutning kostede hende dog venskabet med Daniel, og det er ikke de eneste konsekvenser, det har haft.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par er blevet forældre for tredje gang

- Jeg har været mega ked af det og presset over det, jeg har jo også snakket med psykolog, for jeg ved jo godt, at det er Daniel, der er blevet snydt, men jeg har jo skuffet ham. Så følelsen af at skuffe ham og skuffe en ven, det har jeg fået hjælp til at håndtere, fortæller Nadia.

LÆS OGSÅ: Janni Ree politianmelder Karsten for vold

Alligevel fortryder hun ikke sit valg, og hun har planer om at bruge pengene til opsparing til hus.

Hør hele vinderinterviewet med Nadia øverst i artiklen.