'Paradise'-Tobias: Det var sindssygt hårdt at være i

Allerede fra første færd følte Tobias sig ensom og udenfor på hotellet.

I gårsdagens afsnit af 'Paradise Hotel' kom Tobias i den grad på glatis, da han skulle forsvare sin tid på hotellet til angrebsceremonien. I aftenens afsnit skal juryen så vælge, hvilket par der ikke skal i finalen, og her falder valget på Tobias og Lykke.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sussi er blevet forlovet

Det kommer ikke bag på Tobias, som kom til at kalde sin partner, Lykke, for Vivi flere gange under angrebsceremonien.

- Det man ikke ser er, at bag kulisserne diskuterer vi rigtig meget værdighedsbegrebet, og når folk de synes, at værdighed er, hvor lang tid man har været der, så er det sindssygt svært for to, der er tjekket ind i midten. Vi er jo stadig dem, hvis man ser i angrebsceremonien, der har stået sammen som par i længst tid, fastslår Tobias.

LÆS OGSÅ: Janni Ree politianmelder Karsten for vold

For ham var tiden på hotellet langt fra en dans på roser, og især den sidste tid var hård for ham.

- Jeg havde faktisk kun Lykke derinde, som man også ser på tv, så er der rigtig mange af meddeltagerne, der har en holdning til mig derinde, og det er sindssygt hårdt at være i, når man ikke føler sig velkommen, fortæller Tobias og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens skilsmisse: Sønnen er også smidt ud

- Noget af det, man faktisk ikke ser er, at på min anden dag, der slår jeg på glasset ved middagsbordet, og så græder jeg og fortæller, at jeg synes virkelig, de har taget dårligt imod mig, og jeg føler ikke, der er nogen der snakker til mig, det er kun Victor. Det beklagede de, og det var de kede af, og jeg synes faktisk, det bliver lidt bedre efter det.

Det værste var....

De andre deltagere havde mødt 20 mennesker på tre uger på det tidspunkt, og de undskyldte sig ifølge Tobias med, at det var enormt hårdt. Det forstår han godt, men han peger på, at konstellationen af mennesker gjorde det svært for ham.

LÆS OGSÅ: Ny vært på 'Forræder'

- Det føles som at være til en fødselsdagsfest, hvor der er seks, der har været der fra starten, og så er der de fire nyeste, og alle de nyeste - Sinan, Vivi, Lukas og Victor - de har jo alle sammen været med før, forklarer Tobias og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Endelig skete det: 'Årgang 20'-par er blevet gift

- Så i det jeg tjekker ind, der føler jeg jo faktisk, at jeg er til en fødselsdag, hvor der er seks, der står og spiller beerpong, og fire der står i rygergården, og så står man der lidt alene og har ikke rigtig nogen at gå til. Det værste ved den her fest var, at man ikke kunne tage sine ting og tage hjem, man var nødt til at prøve at få det til at fungere.

Derfor var det svært for Tobias, og som tiden gik, følte han sig mere og mere ensom. Derfor er det heller ikke mange af deltagerne, han har kontakt til den dag i dag.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Vi sover hver for sig

- Mit forhold til Lykke, Vivi og Nadia er virkelig godt. Jeg har det sådan generelt med alle deltagere, at hvis jeg mødte dem på strøger, ville jeg sige hej, men jeg opsøger ikke noget ellers. Det har været en virkelig fed ting, og jeg er glad for, jeg har delt det med dem. Men det er ikke 'Paradise best friends hotel', det er 'Paradise drama Hotel', slutter Tobias.