Patricia 'Paradise Hotel' sæson 20

Snydt for finaleplads: Jeg vidste det!

Det kom ikke bag på Patricia, at Victor vragede hende.

Lige inden finalen fik Patricia Schlander tæppet revet væk under sig på 'Paradise Hotel', da Victor skiftede hende ud med Lukas. Og selvom det er ærgerligt, kommer det ikke bag på paradisoen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Tobias: Det var sindssygt hårdt at være i

- Da jeg får at vide, at Victor kan vælge mellem Lukas og jeg ved jeg godt at mit løb er kørt men jeg har da et lille håb om, at han ville overraske alle. Men det er mega trist, at alt det jeg har været igennem og bevist i spillet for at nå så langt, at chancen for at vinde spillet og pengene bare blev taget fra mig på et splitsekund, det var virkelig ikke fedt, fastslår Patricia og tilføjer: 

- Victor havde 110 procent haft større chance for at vinde, hvis han havde valgt at beholde mig. Det sagde alle nærmest også derinde, fordi han gjorde det, vi alle sammen vidste! 

LÆS OGSÅ: Kort før fødsel: Mette Sommer kæmper

Patricia indrømmer, at hun selv skulle have skiftet Victor ud for Nadia og have set det komme, at der ville være et twist. Men selvom hun ikke kom til finalen, er Patricia glad for sin deltagelse.

- Jeg ser heldigvis tilbage på det som det vildeste eventyr, jeg ikke ville være foruden, jeg ærger mig især nu, når jeg netop er blevet mor over, at jeg ikke vandt, men jeg har fået SÅ vanvittig gode venner efter denne rejse, som jeg har delt oplevelsen med på godt og på ondt.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? 'Paradise'-Daniel har været med i flere programmer

Lidt tid efter Patricia kom hjem fra Mexico, blev hun gravid, og i foråret fødte hun sønnen Matheo.