Mads Langer og konens praktiske aftale: Sikrer millionerne

Mads Langer og hans kone har - modsat venneparret Christopher og Cecilie - fået et lidt uromantisk slags papir på hinanden.

Smilene var store, da Mads Langer for nylig sagde ja til sin udkårne, Julie Lillelund, ved et eventyrbryllup i Nørup Kirke 15 kilometer vest for Vejle. Men forud for den smukke ceremoni foregik et stykke papirarbejde, som ikke just var romantisk.

Her skrev Mads Langer og Julie nemlig under på en ægtepagt, der formentlig er skrevet for at sikre hans mange millioner i tilfælde af skilsmisse.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært dropper at bo med eksmanden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor du kan se to 'Ex on the Beach'-stjerners bryllup

LÆS OGSÅ: Højgravid ‘Vild med dans’-stjerne: Klar til sommerbarn

Ægtepagtens ordlyd er ikke offentligt tilgængelig, men den 21. juni blev det juridiske dokument tinglyst, så der nu er klare linjer i tilfælde af, at kærligheden brister og ender med skilsmisse.

Indtil videre behøver ingen af dem dog at frygte, at forholdet kollapser, for Mads er forelsket til op over begge ører i sin nyslåede hustru.

– Jeg er nu gift med det smukkeste menneske, jeg nogensinde har mødt. Hun er stærk, uafhængig, elskende og min bedste ven. Jeg elsker dig af hele mit hjerte, Julie Lillelund, skrev den forelskede brudgom således, da parret offentliggjorde billeder af dem selv fra den smukke dag.

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst

Parret var forlovet i intet mindre end halvandet år, før vielsesringen kom på.

– Der er bare et eller andet over at være forlovet. Det er os mod resten af verden på en eller anden måde. Vi har heller ikke kendt hinanden så længe, så det er vigtigt, at vi ikke stresser med det, og at vi gør det, når vi synes, der er overskud, og tiden er rigtig. Det bliver vildt sjovt og dejligt at skulle lave sådan en kærlighedsfest, og det gør ikke noget, at man glæder sig længe til det, har Mads Langer tidligere fortalt ALT for Damerne.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

Christopher og hans nylige brud Cecilie (Foto: Bo Nymann)

Christopher og Cecilie deler alt

Selv om Christopher, ligesom vennen og kollegaen Mads Langer, har en solid indtjening, har den blonde hitmager ikke fundet det nødvendigt at sikre sine mange midler i tilfælde af, at han og Cecilie Haugaards ægteskab ender med skilsmisse.

I registret tinglysning.dk er der ingen registreringer af, at parret indgik ægtepagt før eller efter deres bryllup, hvor også Mads Langer og Julie Lillelund var blandt gæsterne.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fotograf i skjul: Topløs Mary beluret

LÆS OGSÅ: Nadia Shila om ægteskabet: Derfor er der krise