Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

Nadia Shila afslører: Derfor ser børnene ikke deres far

"De unge mødre"-deltageren har ingen kontakt til sin eksmand, og det er der en god grund til.

Det er efterhånden tre år siden, Nadia Shila Petersen, som er kendt fra "De unge mødre", smed en bombe, da hun fortalte, at hun skulle skilles fra sin mand, Jeremy Gozdan, blot ni måneder efter, de havde fået deres tredje barn på tre år. 

LÆS OGSÅ: Første transkønnede i "Vild med dans": Fik aldrig lov at danse

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Morten fra 'Gift ved første blik' fortæller om at være adopteret.

Nu fortæller den unge mor dog, at skilsmissen endnu ikke er endelig, men det betyder ikke, at der er genforening på vej mellem det tidligere ægtepar.

- Jeg har fået et tilhold på ham, og jeg har fået tilkendt fuld forældremyndighed, så han er ude. Han må ikke se dem (børnene, red.), der er ikke nogle besøg. Den er gældende i tre år. Det er rigtig rart, det gør, at jeg kan slappe mere af - at vi kan slappe mere af, fortæller den unge mor i en video på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nu er Ibi alene: Det gjorde virkelig nas

- Det har været rigtig stressende de sidste mange mange måneder, så jo, jeg er træt, men nu kan jeg endelig sætte mig ned, og vi kan endelig begynde at leve på egen hånd uden ham, uden at skulle gå og være bange og nervøse, så det er rigtig godt. 

Videoen kommer i kølvandet på en række andre videoer, hvor Nadia Shila fortalte, at hun har besluttet at hjemmeskole sin ældste datter, Hope. Det satte ifølge den unge mor nogle rygter i gang om, at Jeremy var inde i billedet igen, men det er altså ikke tilfældet.

- Nu er næste skridt min skilsmisse, som desværre varer op til seks måneder. Men den tid den sorg. Jeg ved, at jeg har mit tilhold, han må ikke komme i nærheden af os - han må ikke se dem, han må ikke ringe til dem, han må ikke snakke med dem, han må ikke få nogle informationer på dem, så det er godt, slutter hun sin video, som kan ses nedenfor.