Højgravid 'Vild med dans'-stjerne: Klar til sommerbarn

Man kan sagtens tage til Tom Jones-koncert, selvom man bærer rundt på en prægtig mave.

Af Nikolaj Vraa - 11. juli 2019 kl. 16:55

Claudia Rex viste sin højgravide mave frem i Tivoli (Foto: Anthon Unger).


Der er en lille måned, til 32-årige Claudia Rex skal nedkomme med sit og Pelle Emil Hebsgaards første barn. Ægteparret, der venter en søn, skal begge arbejde indtil starten af august, så de håber, at han først kommer, når deres sommerferie går i gang.
– Han må gerne blive inde lidt endnu. Jeg laver morgenradio på Pop FM hele juli, og Pelle er i Vestjylland for at optage ‘Sommerdrømme’, der er et nyt boligprogram til TV2, fortalte Claudia, da hun sammen med gemalen var inviteret til koncert med Tom Jones på Plænen i Tivoli.
LÆS OGSÅ: Kim Larsens musik sælger stadig: Tjener penge i døden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor den unge mor Simone er blevet gravid – men er hende og kæresten klar til det?

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
Inden de sammen med Peter Frödin, Dan og Charlotte Rachlin, Julie Steincke og mange andre skulle i Golden Circle foran scenen, havde Tivoli inviteret dem på en forfriskning på Nimbs tagterasse, hvor der er udsigt over den gamle have.
– Vi glæder os meget til at blive forældre. Det er rart at kunne tage sådan en date night. Nu må vi se, hvor mange der kan blive af dem, når vi bliver forældre, sagde Claudia Rex, der viste sin flotte mave frem i en grøn stretchkjole fra Mint & Berry.
LÆS OGSÅ: Casper Christensen udnyttet: Det er sygt!
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende