Bitter strid fortsætter: Skal forhandle ægtefællebidrag

Janni og Karsten skal diskutere vilkårene for deres skilsmisse i Familieretshuset.

Næste skridt ligger klart i Janni og Karsten Rees dramatiske skilsmisse.

Parret skal i Familieretshuset og forhandle om ægtefællebidrag, skriver B.T.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par skal skilles

Til avisen fortæller Karsten Ree igennem kommunikationsansvarlig Sune Aagaard, at han har ‘sindsro’ over, at Janni Ree ikke kommer til at få nogen penge af ham.

- Vi henholder os til ægtepagten, og derudover har vi ikke andre kommentarer, lyder det til B.T.

Dagbladet har tidligere set ægtepagten, hvoraf det fremgår, at Janni Ree fraskriver sig al del i Karsten Rees formue i tilfælde af skilsmisse eller dødsfald.

Janni Ree har dog ingen kommentarer til, hvorvidt hun ønsker at modtage ægtefællebidrag fra Karsten, eller i så fald hvor meget hun synes, beløbet bør lyde på.

- Jeg har ikke forstand på det, jeg lader min advokat ordne det og vurdere, hvad han synes er rimeligt, siger hun til B.T.

I sidste uge kom det frem, at Janni og Karsten Ree skal skilles efter næsten ti års ægteskab, og siden har sagen udviklet sig dramatisk dag for dag.

LÆS OGSÅ: Ny vært på 'Forræder'

Først lød det til, at Janni og Karsten var uenige om, hvem der ville skilles, men så indrømmede forsidefruen, at Karsten havde søgt om skilsmissen, efter hun havde bedt om det per brev til ham.

Siden forklarede Janni Ree, at hun var blevet låst ude af Vedbæklund - Karsten Rees palæ på Strandvejen, som de sammen boede i - mens hun stadig ikke ved, hvor hendes ting er blevet kørt hen.

Derefter kom det frem, at Karsten Ree havde politianmeldt Janni Ree for afpresning, og den anmeldelse lovede forsidefruen at returnere.

Siden tog Janni Ree til Schweiz, og nu er næste skridt i den dramatiske skilsmisse altså at finde ud af, hvorvidt der skal betales ægtefællebidrag mellem Janni og Karsten Ree.