Caroline Fleming bryder tavsheden: Taler ud om spiseforstyrrelse og sin diagnose

I erindringsbogen 'Caroline' åbner hun op om sladder, sin spiseforstyrrelse, en sen ADHD-diagnose, og ikke mindst at miste sin familie og det slot, hun var født til at arve.

For første gang efter det brutale opgør med sin lillesøster om Valdemars Slot fortæller Caroline Fleming nu sin version af familiestriden, og hvad der gik forud. 

Det sker i erindringsbogen 'Caroline', der udkommer i efteråret. 

LÆS OGSÅ: Anne-Marie Rindom køber hus med kæresten

Ifølge Politikens Forlag er det en ”sjælden førstehåndsberetning fra en lukket verden, hvor man fødes til særlige forventninger – og ikke mindst forpligtelser – og hvor arven fra tidligere generationer også rummer uforløste traumer. En verden, der var for snæver til at rumme Caroline Fleming”. 

Som efterkommere af søhelten Niels Juel var Caroline, 48, og hendes lillesøster, 45-årige Louise, 12. generation på Valdemars Slot, men uenighed om driften skilte dem i 2021, og Louise ejer nu slottet med sin mand, Nikolaj Albinus, 52. 

Deres far, Niels Iuel-Brockdorff, døde som 78-årig i 2017, og Caroline var som den eneste ikke med ved dødslejet. 

LÆS OGSÅ: Husker du? René Holten Poulsen i 'Vild med dans'

– Når hendes far satte Neil Diamonds 'Sweet Caroline' på grammofonen, vidste hun, at det ville blive en god aften, når hun som voksen kom på besøg på slottet. Det var som at få den kærlighedspokal, hun havde jagtet hele sin barndom. Andre gange havde hun kvalme af angst over at være tilbage i det hjem, hvor hun siden sine teenageår havde følt sig fejlanbragt; som om storken havde dumpet hende ned i den forkerte familie, står der i en foromtale. 

LÆS OGSÅ: Inden ‘Landmand søger kærlighed’: Fik råd af TV 2-kendis

I bogen fortæller Caroline også om det jetsetliv, hun levede som gift ind Fleming-familien, der er en af Englands rigeste, og om hvordan hun måtte bryde ud af ægteskabet med Rory Fleming for ikke at gå til grunde. 

Hun taler også ud om sladder, sin spiseforstyrrelse, en sen ADHD-diagnose, og ikke mindst at miste sin familie og det slot, hun var født til at arve, for i stedet at vinde noget helt andet. 

LÆS OGSÅ: Sussi får undervisning af international stjerne

Allerede for et par år siden begyndte Caroline Fleming at arbejde på en biografi med forfatteren Karin Heurlin, men det projekt blev dog droppet. 

Ifølge HER&NU’s oplysninger samarbejder hun nu med Anne Sofie Kragh, der tidligere har skrevet politiske og kongelige biografier.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard: Jeg bliver behandlet som en kriminel