WHAT! Mads fik rose af Daniel

Mads og Daniel både startede og sluttede 'Bachelorette'-eventyret sammen.

Selvom Mads Hansen høstede godt med roser fra Sofie Martinusen i 'Bachelorette', så løb buketten tør, og han måtte tage hjem til Danmark uden den sidste rose i hånden.

LÆS OGSÅ: Christiane i stor sorg: Det er gået stærkt

I stedet var det hans medbejler Daniel Lazrak, der fik glæden af både de røde blomsterblade og en kæreste, efter det havde været tæt løb mellem de to.

Alligevel har Mads valgt at forevige minderne om det srilankanske eventyr andre steder end blot på tv-skærmen. Nemlig på sin krop.

- Som man kan se i programmet, har jeg ret mange tatoveringer, og som et minde tænkte jeg, “Hmm… Hvad med at få lavet en rose som et minde?”, skriver Mads i et opslag på sin Instagram.

Det var da også en helt særligt person, der fik lov at lave mindesmærket på ham.

- Hurtig fra tanke til handling, skrev jeg til min ven Daniel, som jeg vidste, var en fremragende tatovør, og luftede idéen - heldigvis var han med på idéen! Alt det her få måneder efter vi var kommet hjem. Så Daniel og jeg startede og sluttede det eventyr sammen, og han tatoverede en rose på min arm.

LÆS OGSÅ: Natasha Brock afslører diagnose: - Jeg er startet på medicin

- Jeg elsker de to

Igennem hele sæsonen af 'Bachelorette' bar Mads sine følelser uden på tøjet, og der var ingen tvivl om, at han var blevet glad for Sofie.

Men trods afvisningen er han i dag glad på de to turtelduers vegne.

- Der er mange, der har skrevet til mig, hvordan jeg har det med Sofie og Daniel den dag i dag, og lad mig lige slå det fast, jeg elsker de to, og elsker det de har sammen. Det samme om 'Bachelorette', det vil for evigt stå som et kæmpe minde for mig, skriver han i opslaget.

Du kan selv se opslaget herunder: