Flytteproblemer: Andreas og Lissa tvunget til at ændre planer

I september afslørede Lissa Paustian og Andreas Holm, at de var ved at flytte sammen, men nu er de blevet tvunget til at aflyse de oprindelige flytteplaner.

Der var i den grad amoriner i luften, da Lissa Paustian og Andreas Holm datede hinanden i TV 2-programmet "Bachelorette".

LÆS OGSÅ: Så mange penge tjener Geggo

Lissa endte da også med at give Andreas den sidste rose før tid, og da parret kom hjem fortsatte kærligheden med at blomstre.

Efter et stykke tid blev de officielt kærester, og for nylig afslørede parret til HER&NU, at de skulle flytte sammen hjemme hos Andreas. 

Nu afslører Andreas dog i det nyeste afsnit af "Marcus og Realitypanelet", at planerne om at flytte sammen er gået lidt i hundene...Bogstaveligt talt.

-  Det har ligesom været planen, at vi skal flytte sammen, men nu er der lige kommet en lille komplikation med hvorvidt, Max (Lissas hund, red.) er tilladt, der hvor jeg bor, fortæller Andreas H. 

- Det er lige et lille bump på vejen. 

Andreas indrømmer dog, at han hele tiden har vidst, at husdyr ikke er tilladt i hans ejendom. Han håbede bare på, at Max kunne charme sig ind.

- Han (Lissas hund, red.) gør ikke et væsen ud af sig, sødeste hund og så videre. Men det må man ikke, og det respekterer vi, fortæller Andreas. 

LÆS OGSÅ: Ekskæresten delte uhyggelige detaljer kort før Liam Paynes død

Planerne er dog stadig, at Lissa og Andreas skal flytte sammen på et tidspunkt.  

- Vi må finde noget andet, slår Andreas fast. 

Hør det nyeste afsnit af "Marcus og Realitypanelet" herunder, hvor Andreas H, Joachim og Daniel er fra "Bachelorette" er med i studiet.