“Bachelorette”-Sofie indrømmer stor brøler: - Jeg faldt i fælden

Sofie Martinussen lod sig friste af de mange produkter, som hun begyndte af få tilsendt, efter hendes følgerskare på sociale medier eksploderede. Nu fortryder hun.

- Det var en FEJL! 

Sådan lyder det fra Sofie Martinussen, der nu fortryder, at hun reklamerede for en række skønhedsprodukter uden at vide noget som helst om dem. 

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen overrasker: Baby på vej

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg er faldet i fælden i forhold til produkter, som jeg har fået tilsendt. Jeg blev blændet af alle mulige fede produkter og valgte at bruge alle, selvom jeg ikke havde viden om produkterne, og hvad de egentlig gjorde for min hud, forklarer hun. 

Fortryder skincare-video 

Som følge af sin manglende viden om produkterne og deres virkning, oplevede Sofie Martinussen uheldige konsekvenser for sin egen hud. Efter kort tid begyndte hun at få "breakouts", hvilket hun tilskriver den ukontrollerede brug af produkterne. Alligevel nåede hun at dele en video på sin Instagramprofil med titlen "Min nye skincare rutine", hvor hun præsenterede de forskellige produkter for sine følgere. 

- Jeg var bare så begejstret for alle produkterne, at jeg oprigtigt brugte dem alle i min skincare rutine, skriver hun og fortsætter: 

- Jeg skulle ikke have vist jer en rutine, uden at have den nødvendige viden bag den. Jeg er i en situation, hvor mange kan influeres af de ting, som jeg gør, og dermed gå ud og købe en masse produkter, som i virkeligheden ikke passer til deres hud!

LÆS OGSÅ: Janni Ree melder Karsten Ree for overtrædelse af våbenloven

Læs hele Sofies opslag fra Instagram herunder.