Foto: TV 2 presse

Sidste "Bachelorette" fundet: Her er hun

Til november begynder TV 2 Echo optagelserne til tredje sæson af 'Bachelorette', og nu er den anden "Bachelorette" offentliggjort.

Når ‘Bachelorette’ får premiere på TV 2 PLAY, bliver det med to kvinder i centrum for en jagt efter kærlighed.

Artiklen fortsætter under videoen.

For nylig blev navnet på den første kvinde afsløret, da Emma Sofie Nielsen blev offentliggjort som den første af de to bachelorettes.

Og nu løfter TV 2 sløret for den anden kvinde. 

Det er Mai Cermeno. 

Mai, 29 år, er opvokset på Vesterbro i København og bor nu på Amager, hvor hun er i gang med at renovere sin lejlighed. Til daglig arbejder Mai som bæredygtighedskonsulent og har en kandidat i international erhvervsøkonomi og erhvervssprog.

LÆS OGSÅ: One Direction-medlemmer reagerer på tragisk dødsfald: Fuldstændig knuste

I sin fritid elsker Mai at være fysisk aktiv og bruge, hvad byen har at tilbyde. Hun beskriver sig selv som en positiv, eventyrlysten og social pige. Hun har været single i to år og søger en sød mand, som udfordrer, fascinerer og overrasker hende, og som meget gerne må have let til grin:

- Jeg vil gerne smile og grine mest muligt og ønsker en partner, der både vil tage mig med på sine eventyr, og som også vil med på mine, siger Mai.

Mai elsker at komme uden for Danmarks grænser og har haft flere længere perioder i udlandet - med rejser, studie og arbejde. Hun håber, at hendes kommende partner gerne vil udforske verden sammen med hende - enten med rejser eller måske ved at bo i udlandet i en periode. 

LÆS OGSÅ: One Direction-medlemmer reagerer på tragisk dødsfald: Fuldstændig knuste

Men først går rejsen til Mexico, hvor datingeventyret foregår, og det er Mai så klar til:

- Jeg glæder mig til et helt vanvittigt eventyr, hvor jeg kommer til at møde en masse søde fyre, som forhåbentlig kan give mig sommerfuglene tilbage i maven. Mest af alt glæder jeg mig til at tage en sød fyr i hånden og hoppe på flyet hjem til en ny og forelsket hverdag sammen, siger Mai.

TV 2 Echo leder efter singlemænd

Lige nu er castingen åben for de mænd, der gerne vil på date med Emma og Mai i Mexico. Så hvis du er mand, single og klar på dit livs eventyr, så kan du melde dig til castingen her.

Du skal kunne rejse væk i fire-fem uger i november/december og selvfølgelig være åben for at finde kærligheden i romantiske omgivelser i Mexico.