Viser kæresten frem: Kendt dansk sangerinde

Rasmus Andersen, der er kendt under navnet "Fartilbo", havde fredag aften sin nye kæreste med på den røde løber for første gang - og hun er ikke helt ukendt.

Rasmus Andersen tog til Mexico for at finde den store kærlighed i datingprogrammet ”Bachelorette”, men desværre kom han tomhændet hjem.

LÆS OGSÅ: Thomas Evers i chok: Det er ikke sket siden 2008

Derfor fortsatte han kærlighedsjagten i Danmark, og i juli kunne den tidligere ”Bachelorette”-deltager afsløre, at han havde fundet sin udkårne. Dengang ville han hverken dele navnet eller afsløre, hvordan de mødtes, men det vil han nu.

På den røde løber til musikforestillingen Natasja i København havde han nemlig kæresten, Ida-Marie Silberg, med under armen.

Parret fortalte, at de mødte hinanden i en tatovørsalon, da Rasmus skulle have en tatovering hos Ida-Marie, som er tatovør.

- Jeg skulle have lavet en tatovering af min lille hund bo, og så stod den her meget smukke pige bag disken, fortæller Rasmus til HER&NU. 

LÆS OGSÅ: Ung mor venter barn nummer tre

Nål og blæk er dog ikke det eneste, Ida-Marie Silberg beskæftiger sig med. Ida-Marie Silberg er nemlig også kendt under kunstnernavnet Lunei og har spillet en række koncerter landet over. Hun har også været korsanger for Medina, Sanne Salomonsen, Andreas Odbjerg og Christopher.