Efter 'Robinson'-exit: Fik åbenbaring ved psykolog

Har man fulgt med i første afsnit af 'Robinson Ekspeditionen', kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at Anne røg ud.

Alle fire hold kæmpede en brag kamp i aftenens første afsnit af 'Robinson Ekspeditionen', men desværre var to af holdene ikke gode nok. 

LÆS OGSÅ: To deltagere smider en bombe i årets 'Robinson Ekspedition'

For mens grøn og orange hold løb med sæsonens første sejr, måtte blå og lilla hold en tur i ekspeditionens første øråd, som sluttede med et stort overtal af stemmer på den 34-årige speditør fra Odense. 

Har man fulgt med i aftenens første afsnit, kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at det lige netop blev Anne, der måtte kaste sit lilla tørklæde i ringen som den første.

- Jeg har ikke kunnet kende mig selv og den gnist, jeg plejer at have, når jeg normalt går ud i konkurrencer, lyder det fra Anne i programmet.

Gnisten var da også noget, hun havde svært ved at forstå manglede for hende, fordi hun længe har drømt om at deltage i 'Robinson Ekspeditionen'.

- Efter programmet havde vi et obligatorisk opfølgningsmøde med en psykolog, hvor jeg talte om, at jeg var lidt uforstående overfor, hvorfor jeg ikke havde fået den forløsning, fordi jeg jo længe havde drømt om at være med, sagde Anne, da HER&NU/Realityportalen mødte hende i forbindelse med pressedagen på 'Robinson Ekspeditionen'.

LÆS OGSÅ: Efter finalen: Nadia løber fra løfte til Daniel

- Han (psykologen, red.) nævnte faktisk, at når man møder nogle, der drømmer så meget om at være med, som de andre har gjort, så kan man godt tænke: 'Drømmer jeg nok om det?', så da jeg var i Malaysia, blev jeg formodentlig forstærket i, at jeg nok var i de forkerte rammer, forklarer Anne og tilføjer, at hun nok følte sig lidt intimideret af hele setuppet.

- Jeg havde så høje forventninger til mig selv, da jeg tog afsted. Jeg er vant til at shine, når jeg går ind i konkurrencer herhjemme i Danmark, så jeg blev da lidt skuffet, lyder det afsluttende fra Anne, der dog ikke fortryder at have været med. 

Se, hvordan det går de resterende 23 deltagere i 'Robinson Ekspeditionen', som kommer hver mandag klokken 20 på TV3 og på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Kort før fødsel: Mette Sommer kæmper