'Sygeplejeskolen'-stjernen om kolleger: Jeg er deres uægte søn - Her & Nu

'Sygeplejeskolen'-stjernen om kolleger: Jeg er deres uægte søn

Thue Ersted fra ‘Sygeplejeskolen’ er meget tæt med skuespillerkollegerne Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk.

Af Jonas Sand - 7. april 2019 kl. 19:53

I de varme måneder tilbage i 2012 skete der noget stort for ‘Sygeplejeskolens’ Thue Ersted Rasmussen. Han fik rollen som Valère i teaterstykket ‘Tartuffe’ og skulle spille overfor sit store idol, Lars Mikkelsen.
– Efter en prøve tog han mig til side og roste mig for mit arbejde. Så tog vi ud og drak en øl, og ja, så har vi sådan set været venner siden, fortæller 33-årige Thue, der øver manuskripter og filmer auditionsvideoer sammen med Lars.
– Han kommer altid ind og ser mig spille, og så diskuterer vi mit arbejde bagefter. Han er fantastisk generøs med sin viden, lyder det fra Thue.
LÆS OGSÅ: Stjernerne fra ‘Sygeplejeskolen’: Vores værste oplevelser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende øjeblik, da et brandoffer blev genforenet med sin sygeplejerske.

LÆS OGSÅ: ‘Sygeplejeskolen’-stjernerne afslører konflikter og kærlighed: Sådan bliver den nye sæson
Men relationen til Lars Mikkelsen er meget mere end blot et professionelt samarbejde. Efterhånden har Thue nemlig også fået et nært forhold til Anette Støvelbæk og parrets to børn, Lue, 24, og Thor, 18.

Ægteparret Anette Støvelbæk og Lars Mikkelsen er blandt Thue Ersted Rasmussens tætte venner. (Foto: Bo Nymann)


– Lars og Anette føles som en blanding af et tæt vennepar og en surrogatfamilie, griner Thue, der i sjov bliver kaldt for parrets tredje, uægte søn. Derfor er det også en stor glæde for ham, at han nu spiller overfor Anette i ‘Sygeplejeskolen’.
– Det er så beroligende, at hun er der. Hun kender mig så godt og kan se en kilometer væk, hvis jeg ikke føler mig tilpas i en scene. Det bliver bare så meget nemmere og sjovere, når Anette kommer ind ad døren, giver mig et kys på munden og griner højlydt, besynger Thue sin kollega/veninde/surrogatmor Anette.
LÆS OGSÅ: Sentimental ‘Sygeplejeskolen’-stjerne: Jeg hulker til ‘Sporløs’