‘Sygeplejeskolen’ er tilbage: Her er datoen

Nu skal du ikke vente længe på sæson 6.

Mandag den 29. april gik optagelserne til sjette sæson af den populære dramaserie 'Sygeplejeskolen' i gang, og seerne kan allerede glæde sig til efteråret, hvor den nye sæson ruller over skærmen på TV 2 Play og TV 2 Charlie.

LÆS OGSÅ: Søren Pape medvirker i ny rockerdokumentar

Ikke meget er, som det plejer at være i den nye sæson af Sygeplejeskolen. Elever og ansatte på Fredenslund sygehus er tydeligt mærket efter branden, hvor døden med ét kom helt tæt på. 

Det har sat sine spor, og det får flere af dem til at tage deres liv op til revision: ”Bruger jeg tiden rigtigt?, Er jeg det rette sted i mit liv?”.

Seerne kan igen opleve skuespillere som Molly Egelind, Anna Stokholm, Ulla Vejby, Thue Ersted Rasmussen, Jesper Groth, Mikkel Becker Hilgart, Jakob Åkerlind, Jens Jørn Spottag, Katrine Greis-Rosenthal, Preben Kristensen, Andreas Jebro og Jon Lange samt mange flere i rollerne som det faste personale på Fredenslund.

Derudover medvirker en række episodekarakterer, der blandt andet spilles af Caspar Phillipson, Vibeke Hastrup, Anders Hove, Birgitte Raabjerg og Jens Sætter-Lassen.

Premieredatoen for Sygeplejeskolen er søndag 8. september på TV 2 Play og TV 2 Charlie.

LÆS OGSÅ: Daniel Agger vender tilbage til landsholdet

Sygeplejeskolen