Molly Egelind på job med svigermor: Skønt og trygt

Molly Egelinds virkelige svigermor, Annette Katzmann, spiller også med i tv-serien ”Sygeplejeskolen”.

Der er masser af skuespil i familien Blixt Egelind Katzmann Hasselflug. 

Molly Blixt Egelind, som lige nu er aktuel som Anna i ”Sygeplejeskolen” er som datter af Søs Egelind vokset op med både komedie og tragedie. 

Molly har giftet sig med skuespillerkollegaen Benjamin Katzmann Hasselflug, som hun mødte på skuespillerskolen i Odense i 2011, og parret er siden blevet forældre til døtrene Ellinor på 10 år og Wilma på tre.

LÆS OGSÅ: Pusle Helmuth starter på en frisk

Artiklen fortsætter under billederne...

Det bliver i familien, for Mollys mand, Benjamin Katzmann Hasselflug, er også skuespiller og hjælper Molly med replikkerne til ”Sygeplejeskolen” om aftenen.
Modebevidste Molly har givet sin interesse for at klæde sig festligt på til galla videre til sin og Benjamins tiårige datter, Ellinor.

For at gøre familieforviklingerne helt komplette, så spiller Molly Egelinds virkelige svigermor, Annette Katzmann, Annas mor, fru Rosenfeld, i ”Sygeplejeskolen”.

- Det var skønt og vildt trygt at arbejde sammen med nogen, man kender så godt. Annette, min svigermor, har jeg jo kun kendt som svigermor. Vi har aldrig arbejdet sammen før, fortæller Molly, 36, som har et skønt og tæt forhold til sin svigermor.

– Vi taler sammen om, hvad der inspirerer os. Vi kan slet ikke undgå at snakke om kultur og forestillinger i min familie. Og så lige pludselig at skulle være sammen i en arbejdskontekst med Annette var finurligt på en måde, fordi vi lige pludselig skulle skifte over i et andet gear. Det gik fuldstændig uden problemer, men det var morsomt, at vi så kørte hjem sammen bagefter og snakkede om ungerne.

LÆS OGSÅ: Efter 12 år i Familieretshuset: Oliver Bjerrehuus opgiver kampen om børnene

Molly i ”Sygeplejeskolen” med svigermor, Annette Katzmann, 64, i sygesengen på Fredenslund.

Trykker på en knap

Molly Blixt Egelinds karakter Anna Rosenfeld har været hovedperson i alle sæsonerne af ”Sygeplejeskolen”, så det forstyrrede ikke Molly, at svigermor lå i sygesengen i denne sæson.

– Det sætter meget godt i perspektiv, hvad det er en for en lille knap, jeg trykker på, når jeg er på arbejde. Det ene øjeblik står jeg og siger til Annette: ”Tak for at du hentede ungerne forleden dag” – så bliver der sagt: ”Ooooog action” på filmsettet, og så er jeg i karakter som Anna og siger mine replikker til hende. Lige så snart kameraerne slukker, og der bliver sagt ”Tak”, så kan vi fortsætte vores snak om børnene, og om vi skal spise middag sammen på torsdag.

LÆS OGSÅ: Sara Maria Franch-Mærkedahls kamp mod angst: Endelig sker det

Artiklen fortsætter under galleriet med Molly Egelind...

Molly Blixt Egelind.
Molly Blixt Egelind.
Molly Blixt Egelind.
Molly Blixt Egelind.

Annettes rolle som fru Rosenfeld har tidligere været en meget lille rolle ude i periferien, men nu kunne de to skuespillerinder bedre nyde hinandens selskab på arbejdspladsen.

– Det var enormt dejligt for mig at invitere Annette ind i det her univers, som er så trygt at være i. ”Sygeplejeskolen” er virkelig en ordentlig arbejdsplads, så det var jeg meget stolt af at invitere hende ind i, for jeg følte et ansvar for, at hun fik en god oplevelse herude. Og det fik hun. 

Artiklen er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad. Du kan tegne et abonnement ved at klikke HER. Du kan iøvrigt også se vores video-interview med Molly Egelind øverst i artiklen.