Bjørn (Jesper Groth), Anna (Molly Egelind), Peter (MIkkel Hilgart) og Else (Ulla Vejby) vender tilbage i sjette sæson af 'Sygeplejeskolen'.

Der kommer en sæson 7 af 'Sygeplejeskolen'

Der er godt nyt til fans af 'Sygeplejeskolen'.

På søndag er der premiere på 6. sæson af den populære serie 'Sygeplejeskolen' på TV 2 Play og TV 2 Charlie, men allerede inden premieren er TV 2 klar med en god nyhed.

LÆS OGSÅ: Janni og Pernille aflyser stor satsning

På pressemødet for den kommende sæson, som netop nu er i gang, har TV 2 netop afsløret, at der kommer en 7. sæson af serien også. Faktisk har de allerede optaget første del af sæsonen og holder nu en lille pause, inden de går i gang med næste og sidst del. Den 7. sæson kommer efter planen til næste år.

Den 6. sæson har ladet vente på sig, da det er hele to år siden, 5. sæson rullede over skærmen. Og når den 6. sæson vender tilbage, er intet, som det plejer at være.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard har fået nyt job

Fredenslund er tydeligt mærket efter branden, der endte femte sæson. Det er kun tre dage siden, at både personale og patienter frygtede for deres liv, og chokket har sat dybe spor.

Afdeling B, hvor sygeplejeeleverne hidtil har haft deres daglige gang, er ødelagt, og både patienter og ansatte er blevet overflyttet til afdeling C i en anden fløj af hospitalet. Hverdagen byder nu på nye elevværelser og overfyldte gange, og alle prøver at vænne sig til de nye omstændigheder. Men det er tydeligt, at alle, på hver deres måde, er præget af de mange tanker og følelser, som brandulykken har sat i gang.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha i vild graviditets-afsløring

En af eleverne, der ikke nåede ud under branden, kæmper fortsat for sit liv. Imens slås elever og ansatte med oplevelserne fra den voldsomme hændelse. Det giver pludselig anledning til at tage livet op til revision og spørge sig selv: bruger jeg tiden rigtigt? Når jeg det, jeg drømte om? Er jeg lykkelig?

Se 'Sygeplejeskolen' søndag d. 8. september kl. 20.00 på TV 2 Play og TV 2 Charlie