Reality-babe taler ud: Sådan gik fødslen

Nu åbner ‘Gift ved første blik’-stjernen op omkring fødslen af datteren.

Af Emilie Holm Egebro - 24. juni 2019 kl. 10:55

Katrine Aakjær Nielsen formåede ikke at finde kærligheden, da hun medvirkede i DR-programmet ‘Gift ved første blik’ tilbage i 2014. Siden han hun dog selv fundet den, og i 2016 flyttede hun sammen med kæresten Jeppe i en fælles lejlighed.
Sidenhen har de to købt hus, og i sidste uge blev de forældre til en lille pige, som kom til verden tirsdag den 18. juli – hele 13 dage over termin.
LÆS OGSÅ: Populært ‘Gift ved første blik’-par vender tilbage til skærmen
h5>Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert
Nu er der gået knap en uge siden lille Karla kom til verden, og der er ingen tvivl om, at de nybagte forældre flyver på en lyserød sky af glæde.
– Der skulle skubbes lidt på for at lukke lillemusen ud af hulen, men man må sige, at igangsættelsespillerne havde hurtig effekt. De første veer begyndte at melde sig ved 18-tiden mandag aften. Klokken 21.00 måtte der heftige vejrtrækninger til, og klokken 24 drønede vi mod Skejby. Jeg var åbenbart allerede syv cm åben, da vi ankom, så mindre end tre timer senere kom vores lille pige til verden. Hun skulle have lidt starthjælp efter at have haft navlestrengen om halsen, men kom hurtigt til hægterne, fortæller Katrine om fødslen på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Ja, jeg sugardater
– Nu er vi endelig hjemme igen, og det er SÅ stort endelig at være en lille familie. Jeg har simpelthen trillet så mange lykketårer de sidste par dage. Tænk, at jeg både har verdens dejligste, mest hjælpsomme, følsomme og forstående kæreste samt jordens smukkeste lille datter. Heldigste mig, fortsætter Katrine og tilføjer:
– Nu med mor-titel! Sikke en fornem titel, sikke et stort ansvar og sikke en kæmpe kærlighed!
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
Se de fine billeder af Karla og Katrine herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Tusind tak for alle jeres lykønskninger? Super Karla har arvet sin mors appetit, så der er ikke mange timer tilbage i døgnet til at svare jer alle, men I skal vide, at hver eneste hilsen er læst og værdsat? Der skulle skubbes lidt på for at lukke lillemusen ud af hulen, men man må sige, at igangsættelsespillerne havde hurtig effekt?? De første veer begyndte at melde sig ved 18-tiden mandag aften. Kl. 21 måtte der heftige vejrtrækninger til, og kl. 00 drønede vi mod Skejby. Jeg var åbenbart allerede 7 cm åben, da vi ankom, så mindre end tre timer senere kom vores lille pige til verden? Hun skulle have lidt starthjælp efter at have haft navlestrengen om halsen, men kom hurtigt til hægterne?? Nu er vi endelig hjemme igen, og det er SÅ stort endelig at være en lille familie? Igen: Tak allesammen!? #hjemmeigen #voreslillefamilie #superKarla #nårtoblivertiltre #babyspam #undskyld #mensehendelige!?

Et opslag delt af Katrine Aakjær Nielsen (@katrine_hyggehytten) den


LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par afslører: Vi skal være forældre