CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Ægteskabet mellem det nygifte par i programmet gik i opløsning, men ægteskabsrådgivningen var nu ikke helt forgæves.

Af Katja Gasiorowski - 15. april 2019 kl. 15:28

Først rådgav hun det nygifte brudepar, nu er hun blevet forlovet med manden. Tingene har taget en lidt uventet drejning i den amerikanske udgave af ’Gift ved første blik’, hvor kærligheden er blomstret mellem deltageren Jon Francetic fra sæson 6 og programmets psykolog og ægteskabsrådgiver Dr. Jessica Griffin.
Dr. Griffin har gennem to år rådgivet deltagerne i det populære program, og det var også her, hun mødte den 30-årige Jon Francetic og hans daværende hustru Molly Duff. Deres ægteskab stod dog ikke til at redde, og de to blev senere skilt.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-stjerne ramt af kræft under optagelserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Remee og Mathilde planlægger stort bryllup.

Men ægteskabsrådgivningen var nu ikke helt spildt, for i august sidste år bekræftede Jon Francetic, at han nu datede rådgiveren. Og nu er parret blevet forlovet under en tur til Grand Canyon i weekenden.
– Jeg er vild med, hvor glad hun ser ud. Og nå ja, vi blev forlovet i Grand Canyon i går! Og nu er @dr.jessicagriffin min for eviiiigt!, skriver Jon Frantetic på billedet på sin Instagramprofil.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par: Vi havde ikke fundet sammen, hvis ..
Et par måneder før offentliggørelsen af forholdet sidste år, skrev Dr. Griffin på sin blog, at hun gerne ville slå fast, at der ikke var en interessekonflikt i forhold til hendes rolle som terapeut, fordi hun er hyret som konsulent.
– I min tv-rolle er jeg ikke en terapeut. Det skal også nævnes, at den rolle, som jeg (eller andre) har, ikke skal ses som en erstatning for terapi. Vi er hverken terapeuter i programmet eller uden for programmet, og vi har ikke et klient- terapeut/ læge-patient-forhold på noget tidspunkt under produktionen.
– I min rolle er jeg hyret til at være ’forholds-ekspert’ og rådgive parrene i tv-programmet inden for mit ekspertise-område, skrev Jessica Griffin i sin tid.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par truet med tæsk på bryllupsrejse
Herunder kan du se billedet af det nye par.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Christian mødte sin kæreste under programmet