'Gift ved første blik'-par afslører: Vi skal være forældre - Her & Nu

'Gift ved første blik'-par afslører: Vi skal være forældre

Parret ved allerede nu, at de gerne vil have børn sammen i fremtiden.

Af Jonas Sand - 29. december 2018 kl. 11:02

Kærligheden blomstrede for alvor mellem Kathrine og Michael under årets omgang af ‘Gift ved første blik’. De to forblev gift efter programmet sluttede og kunne for nylig fejre et halvt år som mand og kone.
Michael og Kathrine har i år fejret den første jul sammen, og der er ingen tvivl om, at de stadig er glade for hinanden. Derfor kan man også godt få den tanke, om de snart er klar til at forøge familien med et barn. Den tanke har flere af deres følgere i hvert fald haft, og det spørgsmål svarer parret nu på i et indlæg på deres blog. Her gør de det klart, at de skal være forældre engang i fremtiden.
– Svaret er kort og godt: Ja, det er planen, lyder den kontante melding fra parret, der dog endnu ikke ved, hvornår de børn skal komme til verden.
– Men hvornår skal vi så have børn? Den er lidt sværere. Vi har kun kendt hinanden i syv måneder nu, men ligesom det generelt er gået hurtigt i vores forhold, føler vi allerede begge, at vi faktisk godt kunne tage dette skridt. Vi vil gerne have børn, og vi er sikre på hinanden, skriver de.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-pars sjove tweets: Er Kathrine og Michael matchet på akavetheden?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt


LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine: Jeg droppede ud af programmet
“Vi venter lidt”
Alligevel regner de ikke med, at de skal være forældre i den nærmeste fremtid.
– Selvom vi er så sikre på hinanden, og selvom vi gerne vil have børn, så er planen dog at vente lidt. For mit vedkommende er dette første gang, jeg er i et romantisk forhold, så jeg føler stadig, at jeg mangler at leve denne del af livet med en partner, hvor man primært kun skal bekymre sig om hinanden, lyder det fra Michael, der fortsætter:
– Hvor man stadig er i forelskelses-fasen eller et sted i ens forhold, hvor man er kæreste-klamme og ikke føler, man kan få nok af hinanden. Vi har også nogle ting, vi gerne vil nå, før der skal skiftes bleer – såsom længere rejser og diverse par-projekter, står der på bloggen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-stjerne skal være mor

To eller tre børn

Parret har allerede talt om, hvor mange børn de gerne vil have.
– Kathrine og jeg er blevet enige om, at det helt optimale scenarie er følgende: En pige og en dreng. Og så MÅSKE en smutter. Og de skal gerne enten være tvillinger eller pseudo-tvillinger.
– Kathrine er ikke heeelt sikker på det med at få tvillinger, men jeg tænker, det sparer os en graviditet, og at det ville være nemmere at have to babyer på samme alder at holde styr på i forhold til to pseudo-tvillinger, hvor det nok kan være svært at amme den ene og samtidigt skulle holde styr på den anden, der måske er begyndt at gå? Men jeg er jo ikke baby-ekspert, skriver Michael.
Hvornår der kommer en lille version af Michael og Kathrine vides altså ikke, men sikkert er det, at de skal være forældre i fremtiden.
Her kan du læse hele Michael og Katrines blogindlæg, hvor du blandt andet kan finde ud af, hvilke navne de har snakket om til deres kommende børn.
LÆS OGSÅ: Gravid igen: Dansk realitybabe venter barn nummer to