'Gift ved første blik'-Katrine jubler: Vi kan slet ikke være i os selv af glæde! - Her & Nu

'Gift ved første blik'-Katrine jubler: Vi kan slet ikke være i os selv af glæde!

Det lykkelige par har taget et stort skridt sammen.

Af Jonas Sand - 25. september 2017 kl. 07:25

Katrine Aakjær Nielsen formåede ikke at finde kærligheden, da hun medvirkede i DR-programmet ‘Gift ved første blik’. Siden han hun dog selv fundet den, og i starten af sidste år flyttede hun sammen med kæresten Jeppe i en fælles lejlighed.
Nu har det lykkelige par taget endnu et stort skridt. De har nemlig købt et hus sammen, fortæller den glade ‘Gift ved første blik’-deltager på Instagram.
– I dag satte vi vores underskrifter på et helt fantastisk dejligt hus i Hasselager, og vi kan slet ikke være i os selv af glæde, jubler Katrine.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
En rutsjebanetur
‘Gift ved første blik’-deltageren fortsætter med at fortælle, at slutningen af forløbet har været noget af en rutsjebanetur.
– Mandag bandede og svovlede vi over, at et andet par havde budt over os. Tirsdag fik vi så besked om, at det andet par var sprunget fra, og i dag (torsdag, red.) kunne vi endelig trække vejret igen, da vi skrev under på købet. Det er simpelthen den vildeste følelse nogensinde, fortsætter hun.
Katrine og Jeppe overtager deres nye hus den 1. marts, hvor de altså kan nyde deres nye have.
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes og have barn


LÆS OGSÅ: WOW! Så mange par og børn er skabt af ’Gift ved første blik’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.