SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med

Fie Laursen havde sin nye kæreste under armen, da hun indtog Køges natteliv.

Af Louise Vilsbøl og Lykke Buhl - 24. juni 2019 kl. 08:59

I aftes eller nærmere i nat indtog Fie Laursen Bloom Nightclub i Køge til et arrangement for folk over 16, hvor hun havde sin nye kæreste med ude i offentligheden for første gang.
Her optrådte hun blandt andet med sin nye sang, der kommer på gaden inden længe, Realityportalen var med, men vi måtte ikke filme hendes nye sang. Men vi fik lov til at høre den sammen med de godt 80 fremmødte fans, mens Fie Laursen lavede lidt af en fest på scenen og fik alle publikummer med.
Man kan se videoen fra hendes optræden nederst i artiklen og alle billederne fra både festen på scenen og Fies møde med fansene efterfølgende øverst i artiklen.
SE BILLEDET: Her er Fie Laursens nye paradiso-kæreste

Sådan mødtes Fie og Robin

I går viste Fie Laursen for første gang sin nye fyr frem, som hun tidligere på ugen teasede for, at vi ville se på hendes sociale medier i weekenden. Det viste sig at være den svenske paradiso Robin Johansson fra den seneste norske udgave af ‘Paradise Hotel’. Han er både stor på Instagram og også på YouTube, så parret lader til at have en del til fælles. Det er da også over de sociale medier, de to har mødt hinanden.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Ja, jeg sugardater
– Vi dater bare. Jeg har mødt ham på Instagram, jeg fulgte ham, og så var jeg heldig, at han skrev til mig, fortalte Fie Laursen til Realityportalen i går og fortalte desuden, at det fungerer fint mellem dem, selvom Robin bor i Norge.
– Vi er cool med afstand, vi er fint kørende, lyder det fra Fie om det nye langdistanceforhold.

Robins blakkede fortid

I Norge er han bedst kendt som ekskæresten til den populære norske blogger Sophie Elise – ikke mindst på grund af den voldsomme måde, som forholdet sluttede.
I sommeren 2015 blev han nemlig dømt for vold og trusler mod en politimand, samt at give en kvinde en knytnæve i hovedet. Han og ekskæresten Sophie Elise var kommet så voldsomt op at skændes, at Robin mistede kontrollen og bare slog til højre og venstre, forklarede han.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så godt sælger min nye bog
Forhåbentligt er Robin blevet mere ordentligt siden. Det vurderede produktionen bag norsk ‘Paradise Hotel’ i hvert fald, da de lod ham deltage i programmet.
Selv begrundede Robin også sin deltagelse i programmet med, at han ville bevise overfor det norske folk, at han var blevet klogere, og at han havde lært af sine fejl – ikke mindst den voldsdom, der stadig forfølger ham fire år efter.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Fie: Robin er ikke voldelig

Robins fortid som voldsdømt skræmmer dog ikke Fie væk.
– Jeg dømmer ikke folk udfra deres fortid. Robin er skøn og god ved mig. Ud fra hvad pressen skriver, så dømmer jeg ham ikke. Jeg har selv begået fejl. Jeg ved, Robin ikke er en voldelig person, og han gør kun godt, forsvarer Fie sin nye fyr.
LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen
Forhåbentligt bliver Fie og Robin glade sammen. De deler i hvert fald interessen for at lave tv og video, og så er de bestemt et kønt par.
Se Fie Laursens første optræden i lang tid herunder, og se alle billederne af parrets første offentlige optræden sammen i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om