Jens og Methea til forpremiere på 'Paradise' sæson 2 (Foto: Janus Nielsen)
Jens og Methea til forpremiere på 'Paradise' sæson 2 (Foto: Janus Nielsen)

Skuffet paradiso: Jeg havde ikke meldt mig til det nye 'Paradise'

Den overraskede deltager vidste ikke, at det var det nye format, han meldte sig til.

'Paradise Hotel' har altid været Jens' største drøm. Så da den nyudklækkede paradiso tjekkede ind på det nye 'Paradise', var det ikke helt det luksushotel, som han havde regnet med.

LÆS OGSÅ: Afslører hemmelig aftale bag kameraet i 'Robinson'

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jens fortæller om sin deltagelse i 'Paradise'...

- Da jeg tjekkede ind på det nye hotel i 'Paradise', blev jeg overrasket over, hvor anderledes det var. Det var stadig luksus, men det lignede slet ikke det gamle 'Paradise Hotel'. Jeg havde troet, jeg skulle bo på samme hotel som alle de andre kendte paradisoer, fortæller Jens til Realityportalen og fortsætter:

- Det gamle 'Paradise Hotel' var faktisk min drøm, og det har det været, siden jeg var helt lille. Vi har altid set det og hygget med det derhjemme. Det lækre hotel på bjerget, udsigten og poolen, hvor Amalie og Peter svømmede rundt. Det var dét, jeg drømte om. 'Paradise' er stadig fedt, og jeg er glad for, at jeg har været med, men drømmen var jo også at stå der, hvor de gamle deltagere havde stået.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche deler svær besked

For Jens er 'Paradise Hotel'-deltagere som Amalie og Peter ganske ikoniske.

- Jeg ser meget op til de gamle 'Paradise Hotel'-deltagere. Jeg synes, de er seje og dygtige. De er nået rigtig langt, og det er en svær branche at nå langt i. Nogen ville nok kalde dem dumme, jeg kalder dem seje. For hos mig var 'Paradise Hotel' det største, man kunne komme med i, forklarer han.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Paradise'-deltager blev presset af produktionen

Vidste ikke det var nyt

Det er tydeligt at mærke skuffelsen hos paradisoen, hvis medvirken ikke lever helt op til, hvad han altid har forestillet sig.

- Hvis jeg havde vidst, hvor anderledes det her 'Paradise' var, så havde jeg nok ikke meldt mig til. Jeg vidste ikke, at det var et helt nyt navn og hotel, da jeg meldte mig, fortæller Jens.

Nu har Jens rundet sit andet reality-program. Han deltog nemlig i Discovery-programmet 'Prince Charming' sidste år.

LÆS OGSÅ: Skilsmissen er endelig: Så meget skal Kanye betale

Og står det til ham, bliver 'Paradise' ikke det sidste.

- Jeg har altid synes, at 'Paradise' var toppen. Og nu er jeg 22 år og har nået toppen. Så selvfølgelig skal jeg være med i andet. Min største drøm er at være med i 'Til middag hos' og sidde sammen med Karsten og Janni Ree, griner den nyudklækkede paradiso.

'Paradise' kan ses hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Forskelsbehandling på 'Paradise': Produktionen tog røven på mig