Ude af "Good Luck Guys": Det skal jeg aldrig igen

Det er altså ikke alle gode gange tre for den garvede realitystjernes vedkommende.

En ny sæson af realityprogrammet "Good Luck Guys" har premiere på Prime Video i dag. 

Programmet, der er optaget på Malaysia, huser en blanding af kendte realitydeltagere, influencere, Youtubere og TikTok-stjerner, der i hold kæmper gennem hårde konkurrencer, som kræver både samarbejde, overblik og styrke. 

Det hold, som til sidst står tilbage i junglen, kan ikke blot kalde sig vindere af ”Good Luck Guys” sæson tre, men også hive en pengepræmie hjem på intet mindre end 200.000 kroner. 

LÆS OGSÅ: Se de søde billeder: Jaffer og Bolette viser baby frem

Desværre bliver det ikke de garvede realitystjerner Peter "Ulven" Birch og Philip May, der løber med sejren i denne omgang. Men for "Paradise Hotel"-veteranerne har det været en vild oplevelse at være med.

- Dét har været en oplevelse, det var sjovt, griner Philip May højlydt, da Realityportalen/HER&NU møder ham til programmets pressevisning.

- Jeg blev sat på plads, og er blevet helt ung igen, griner "Ulven" Peter videre, og fortæller, at turen med Philip May som holdkammerat har været det hele værd. 

Det blev dog til et kort visit for de to garvede realitystjerner, der som bekendt måtte forlade øen som de første. Og den situation er en, som Philip May har stået i før. Han var nemlig med i programmets første sæson, hvor han også røg ud som den første. 

- Man kan jo sige mange ting, men så må jeg jo være den første i Danmarkshistorien, der er røget ud af det samme program to gange, griner Philip og tilføjer en mere alvorlig bemærkning:

- Det er et personligt nederlag at være den første, der ryger ud igen. Jeg kan godt tage derned igen, men jeg skal kraftedme ikke være den første (der ryger ud, red.).

Og det bliver altså ikke til alle gode gange tre for Philips vedkommende. Han takker nemlig ikke ja igen, hvis han får tilbuddet om at være med i en ny sæson.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Har sagt nej til "Bachelorette"

- Jeg tager ikke den lange tur derned, for at komme hjem igen. Det er ikke det værd, afslutter Philip.

 De første tre afsnit af "Good Luck Guys" kan streames på Prime Video nu.