Emil Olsen viser ringen frem: Sådan friede Alex

Tidligere "Paradise"-vært Emil Olsen har fået ring på fingeren.

Beauty influencer og tidligere vært på "Paradise" Emil Olsen har fået ring på fingeren og skal giftes med  Alex Østergaard, som han har været kæreste med i fire år. Forlovelsen annoncerede Emil i går, men onsdag aften til gallapremiere på VENOM: THE LAST DANCE, satte han flere ord på forlovelsen og viste ringen frem. 

LÆS OGSÅ: Anton Hjejle om ny sæson "Forræder": Ham hepper jeg på

- Mig og Alex havde været på en hyggelig weekendtur i forbindelse med vores årsdag. Fredag til lørdag overnattede vi på Dragsholm Slot, som er et af de mest hjemsøgte slotte i verden, og vi er begge gyserfreaks, fortæller Emil og afslører, at de dog ikke oplevede nogen spøgelser. 

- Lørdag til søndag var vi i Alex' bedsteforældres sommerhus, så det var bare en hyggelig tur, hvor vi kunne koble lidt af. 

Da parret kom hjem søndag aften, gik Alex på knæ. 

- Det skete faktisk bare derhjemme i rolige og smukke rammer, som er rigtig meget mig. Det havde ikke været særlig fedt at gøre det på en restaurant, jeg kunne ikke forestille mig noget værre. Så det var hyggeligt, intimt og dejligt, siger Emil.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes i tårer: Det er en kæmpe lettelse

Ringen er ifølge Emil den helt rigtige, men den er lidt for stor, så den skal ind og tilpasses. 

 Artiklen fortsætter under billedet. 

Emil Olsen

Ikke kirkeligt bryllup

Til næste år bliver Emil 30 år, hvor han skal holde stor fest og først derefter begynder parret at tænke på bryllup. Dog har Emil allerede nogle tanker om dagen, selvom han ikke har travlt. 

- Det skal bestemt ikke være i en kirke. Jeg er ikke kristen, og det er Alex heller ikke, så det skal bare være udenfor og så en kæmpestor fest om aftenen, forklarer Emil. 

LÆS OGSÅ: "Forræder"-Marc kæmpede med selvværdet – men en særlig person ændrede alt