Skilsmissen er endelig: Så meget skal han betale

Det koster Kanye kassen at få adgang til børnene, men han er tilfreds.

Af Louise Vilsbøl - 30. november 2022 kl. 6:57

Kim Kardashian og Kanye West er endelig nået til et forlig omkring deres skilsmisse, og det bliver lukrativt for Kim Kardashian. Men Kanye har fået det, han ville.

LÆS OGSÅ UH! Er Kim og Kanye ved at finde sammen igen?

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Emil forklarer sig efter øråd i ‘Robinson’.

Ifølge forliget skal Kanye betale Kim 200.000 dollars om måneden i børnebidrag, hvilket svarer til godt halvanden million kroner. Derudover er han ansvarlig for 50 % af deres børns uddannelsesudgifter. Han er også ansvarlig for 50 % af deres børns sikkerhedsudgifter.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo afslører svimlende husleje

Hvis der er en uenigheder om børnene, er Kim og Kanye enige om, at de vil deltage i mægling. Hvis en af dem undlader at deltage, kan den anden træffe beslutningen. Det er uden tvivl en del af forliget, som Kim har fået ind, idet hun tidligere har været ude med riven efter Kanye for at udeblive fra ting.

LÆS OGSÅ: ‘Tinka’ blev mobbet: Jeg skilte mig ud

Kim får også det hus, som Kanye har købt ved siden af hende og børnenes hjem. Til gengæld får Kim og Kanye ligelig adgang til børnene, og det var det, Kanye gik efter. Kort efter forliget hentede Kanye da også parrets ældste datter North fra skole, hvorefter de tog på en hyggetur i storcentret.

LÆS OGSÅ: WHAT: Sine må udskyde fertilitetsbehandling efter ‘Robinson’